SONI: Šta nas čeka uz novu konzolu!
Foto: Sony

Gejmeri

SONI: Šta nas čeka uz novu konzolu!

Tech -
Uz novu Soni konzolu dolazi kamera i vajrles džojstik, a igre za ovu konzolu najavile su sve velike gejming kompanije

TOKIO– "Sony Computer Entertainment Inc." (SCEI) objavio je danas da će "PlayStation®4" (PS4) sistem za igru i zabavu biti dostupan u "jet black" boji i da će biti dostupan ove sezone u SAD I Evropi.

Dizajn PS4 je svoj javni debi imao na "Plej Stejšn" konferenciji za novinare 10.juna 2013 godine, koja je počela na E3 u Los Anđelesu.

Unutrašnji dizajn PS4, počevši od optičkog uređaja i napajanja pa sve do mehanizma za hlađenje, teži da telo konzole bude što tanje i lakše, i time znatno izmeni spoljašnji izgled, i učini ga fleksibilnijim. PS4 ima jednostavan ali moderan dizajn, sa naglaskom na jednostavnost linija. Površina uređaja je podeljena u četiri dela, koji potsećaju na četiri bloka koji se slažu jedan na drugi I time čine jedan oblik, sa disk drajvom, tasterima, indikatorom napajanja I otvorom za ventilaciju smeštenim u tankom međuprostoru stvorenom između sekcija.

Dodatni pribor za PS4 uključuje zaseban bežični kontroler i PS4 kameru. I kontroler i kamera su u "jet" crnoj boji.

Dolazeći softver za PS4 će obuhvatiti: "Destiny" od Bunge. U saradnji sa "Activision Publishers", Diablo® III od "Blizzard Entertainment", Kingdom Hearts 3 i Final Fantasy XV...

Ukupan broj naslova će preći 110. PS4 je zaradio podršku mnogih izdavača igara i programera, čije broj je od februara 2013 porastao sa 126 na 505.

Cena: 400 evra (bez kamere)

Ekskluzivni distributer PS4 konzole za Srbiju je "Roaming Electronics".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track