NOVI UREĐAJI: Epl sprema fablet!

Uskoro

NOVI UREĐAJI: Epl sprema fablet!

Tech -
Epl će pokušati da se ugura na jedino tržište mobilnih telefona i tableta na kojem još nije prisutan, a to je jedna od novijih kategorija- fablet, telefoni veličina dijagonala između 5 i 6 inča

Epl sprema dva nova uređaja za narednu godinu, saznaju svetski mediji iz nekoliko izvora. Ukoliko se glasine ispostave tačnim, američki gigant će predstaviti dva nova ajfon uređaja, jedan dijagonale od 4,7 inča, drugi od 5,7 inča.

Ovo znači da će Epl pokušati da se ugura na jedino tržište mobilnih telefona i tableta na kojem još nije prisutan, a to je jedna od novijih kategorija- fablet, telefoni veličina dijagonala između 5 i 6 inča.

I jedan od šefova Epla Tim Kuk nedavno je takođe spomenuo mogućnost novih ajfon telefona većih dijagonala, ali je dodao i da Epl mora uzeti u obzir i to da veći uređaji utiču i na veću potrošnju baterije.

Pojedini analitičari smatraju kako nije realno očekivati da bi idući ajfon mogao imati veću dijagonalu, no za dalju budućnost je to vrlo realna opcija.

Osim ove glasine, još kruže informacije o tome da će Epl do kraja godine izdati i jeftinu verziju ajfona. Taj uređaj će se navodno na tržištu pojaviti u šest boja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track