TELEFON OTKRIVA: Vlasnici androida pijanci, uz blekberi ima para!

Koji ste tip

TELEFON OTKRIVA: Vlasnici androida pijanci, uz blekberi ima para!

Tech -
Osobe koje koriste ajfon smatraju sebe neustrašivim, pametnim i najverovatnije rade u medijima, izdavaštvu, obrazovanju i prodaji

LONDON - Vlasnici ajfona su tašti, oni koji koristie blekberi zarađuju dosta, a vlasnici android telefona piju mnogo, pokazalo je istraživanje kompanije TalkTalk mobil na 2.000 ispitanika korisnika tri najveća brenda pametnih telefona. Istraživanje je pokazalo da vlasnici ajfona putuju više od drugih i da troše više novca na odeću nego korisnici blekberi i android telefona, prenosi Dejli mejl.

Osobe koje koriste ajfon smatraju sebe neustrašivim, pametnim i najverovatnije rade u medijima, izdavaštvu, obrazovanju i prodaji. Veruje se da ih šefovi cene više, više putuju i veoma su aktivni na društvenim mrežama.

Korisnici blekberi telefona zarađuju najviše i imaju više prijatelja od korisnika android i epl telefona. Vlasnici blekberija imaju dugotrajne veze, dok vlasnici android telefona imaju bolje manire i veštiji su u kuhinji. Korisnici android telefona su uglavnom inženjeri, članovi vlada i državnih službi, rade u službama zaštite životne sredine.

Vlasnici android telefona gledaju televiziju mnogo više i piju iznad nedeljnog proseka korisnika ajfon i blekberi telefona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track