10 misterioznih mesta uočenih na Gugl mapi!

Neobične pojave

10 misterioznih mesta uočenih na Gugl mapi!

Tech -
Struktura koja izgleda kao NLO, koji je sletio na zgradu u Holandiji zapravo i treba tako da izgleda jer je reč o izložbi

Gugl maps proteklih godina zabeležio je neobične pojave na površini Zemlje. Ovo su samo neka od misterioznih mesta prema izboru Mashablea 1. Čuvar Badlandsa Ova prirodna formacija u Alberti, Kanada, poznata je kao "Čuvar Badlandsa" i podseća na američkog Indijanca koji nosi traku za kosu. Ako se bolje pogleda, čini se kao da nosi i slušalice, ali su to zapravo put i naftovod.

2. Firefox krug u žituFirefox krug u žitu u Oregonu napravila je grupa korisnika Linuxa ss državnog fakulteta u Oregonu 2006. godine da bi obeležili 50-milionito skidanje datoteke ovog internet pretraživača.

3. Olupina brodaOlupina broda u Crvenom moru uhvaćena je na Gugl maps.

4. Area 52Misteriozni krug u žitu nalazi se pokraj Tonopah Test Rangea u Nevadi, a poznatiji je pod nazivom Area 52. Područje je u vlasništvu ministarstva energije SAD i pod posebnom je vojnom nadležnošću.

5. Avion duginih bojaAvion koji je preletio Rock Hill u SAD evocira dugine boje dok leti.

6. Severna Koreja Osim Pjongjanga, većina Severne Koreje nije vidljiva na Gugl mapi.

7. Simbol meksičkog kartelaSlovo "Z" usečeno je u pustinji u Coahuili. Predstavlja "Los Zetas", jednu od najjačih grupa u meksičkom kartelu krijumčara droga.

8. Editirana Kalifornija

Ovaj snimak ulice u kalifornijskoj Glendori ima neobičnu poruku iznad zumiranog područja. Neke teorije kažu da je reč o NLO.

9. NLO koji je sletioStruktura koja izgleda kao NLO, koji je sletio na zgradu u Holandiji zapravo i treba tako da izgleda. NLO je postavljen kao deo izložbe, nakon čijeg završetka nije uklonjen.

10. Drkadžija (Wanker)Gugl maps uhvatio je ovaj prizor na travnjaku kuće u predgrađu na Novom Zelandu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track