Najnovije vesti

EKSPLODIRAO MU AJPEDOV PUNJAČ: Mogao mi je ubiti ćerku!

Strujni udar

EKSPLODIRAO MU AJPEDOV PUNJAČ: Mogao mi je ubiti ćerku!

Tech
17:20h
Izvadio sam punjač iz utičnice, a udar me odbacio preko sobe. Bio sam u šoku i histerično se smejao dve minute, ispričao je Tim

LONDON - Englezu Timu (34) u ruci je eksplodirao punjač za ajped dok ga je isključivao iz zida. Strujni udar ga je odbacio preko sobe. Tim je uveren da je udar bio toliko jak da je mogao da ubije njegovu ćerku Kloi (8) da je kojim slučajem ona otišla da ga isključi.

Tablet je prošlog vikenda bio na punjaču u kući njegove majke i, kako je ispričao, ćerka ga je zamolila da uzme tablet dok se vraćao iz kupatila.

"Izvadio sam punjač iz utičnice, a udar me odbacio preko sobe. Bio sam u šoku i histerično se smejao dve minute. Udar mi je prošao kroz ruku. Moju majku je uhvatila panika, a Kloi je plakala. U devet od 10 situacija ona bi otišla po tablet i mislim da bi je ovakav udar mogao ubiti", ispričao je Tim.

Oni su devojčici tablet kupili prošle godine u Liverpulu i od početka su imali problema sa punjačem, pa su tablet odneli u servis. Međutim, tamo im je rečeno da je sa tabletom i punjačem sve u redu. Pošto su i dalje imali problema, kupili su novi originalni punjač, ali se ništa nije promijenilo. Tima je sad strah da čerki da i obični ajfon u ruke.

Ejpl je zatražio da im daju ostatke punjača na ispitivanje i još nisu komentarisali slučaj.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...