ZAVEO MLADU KOLEGINICU: Razveo se osnivač Gugla
Foto: Beta

14 godina razlike

ZAVEO MLADU KOLEGINICU: Razveo se osnivač Gugla

Tech -
Sergej Brin je utehu našao uz 26-godišnju Amandu Rosenberg koja radi kao marketing menadžer za Gugl naočare, ali je vezu s njom započeo tek kada se razišao sa ženom

Koosnivač "Gugla" Sergej Brin (40) se posle šest godina braka razveo i navodno je u vezi sa nekoliko godina mlađom devojkom koja radi u njegovoj firmi.

Brin i En Vojčicki, koji su se venčali 2007. godine, nisu živeli zajedno već nekoliko meseci, potvrdio je njihov portparol.

"Ostali su dobri prijatelji", saopšteno je kratko, a zvaničnih komentara o novom ljubavnom statusu Brina zasad nema.Kako prenose strani mediji, on je utehu našao uz 26-godišnju Amandu Rosenberg koja radi kao marketing menadžer za Gugl naočare, ali je vezu s njom započeo tek kada se razišao sa ženom.

IT blog "AllThingsD" u sredu je prvi izvestio o kraju Brinovog braka iz kog ima dvoje dece. Brin i Vojčicki su bili zajedno još na početku stvaranja Gugl imperije, 1998. godine, a sestra En Vojčicki je jedna od predsednica u kompaniji.

Prema podacima Forbsa, Brin je "težak" 22,8 milijardi dolara, pri čemu u akcijama Gugla ima najmanje 20 milijardi.

Inače, dok su bili zajedno, Brin i Vojčicki su stekli reputaciju velikih filantropa. Samo lane su poklonili 223 miliona dolara u humanitarne svrhe.

Brinova nova izabranica u Guglu radi od januara 2012, a inače je iz Londona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track