Velika konferencija PHP programera u Zagrebu

14. septembar

Velika konferencija PHP programera u Zagrebu

Tech -
Program je zamišljen kako bi predavači mogli preneti svoja iskustva u radu sa PHP tehnologijama, ali i alatima koji se koriste u veb programiranju

ZAGREB - Zagrebački PHP programeri (ZgPHP meetup) održavaju 14. septembra jednodnevnu konferenciju u Zagrebu na kojoj će učestvovati predavači iz cele Hrvatske i regiona.

Program konferencije pripremljen je tako da predavači mogu preneti svoja iskustva u radu sa PHP tehnologijama, ali i alatima koji se koriste u veb programiranju.

Na kraju konferencije biće održana panel diskusija o high availability i scalability aplikacija.

"Nemogućnost otvaranja vrata mesečnih ZgPHP okupljanja mnogim predavačima i učesnicima, kao i uspehom prošlogodišnjeg WebCampa odlučili smo se da organizujemo PHP konferencije u sklopu proslave dve godine naših okupljanja", rekao je Miro Svrtan, član organizacionog tima.

Konferencija se održava u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, a kotizacije se ne plaćaju. Do sada je prijavljeno više od 120 učesnika, a prijave su i dalje moguće. Na konferenciji će učestvovati i četiri predavača iz Srbije, a zanimljive i kvalitetne teme biće od koristi svim programerima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track