ASTROLOZI UPOZORAVAJU NA KATAKLIZME: Nikako ne radite ove stvari do 28. marta!
Foto: Profimedia

Uključite zdrav razum

ASTROLOZI UPOZORAVAJU NA KATAKLIZME: Nikako ne radite ove stvari do 28. marta!

Zanimljivosti -
Do 28. marta 2016. godine očekuje nas pomračenje Meseca, Merkur ulazi u znak Ovna i imamo egzaktan kvadrat Jupitera i Saturna. Drugim rečima, velike promene su pred nama...

Merkur menja retoriku i od ćutljive Ribe pretvara se u vatrenog, brzog govornika, kazuju se reči kao vatrene kugle, sve putuje kraćim, bržim putem, nema promišljanja, stoga svi vi kojima nije ovo prirodno - oprez.

Ne ispaljujte bez razmišljanja. Frustracija je iza svakog ugla. Kvadrat Jupitera i Saturna ne događa se često i drevni astrolozi imaju prilično kataklizmična upozorenja za ovaj aspekt, ako ga nemate u natalnoj karti, ne brinite ni za nebo.

Jedna preporuka stoji - ne započinjite nikakav novi poduhvat od srede 23. marta 2016. godine. Praktično životno, pritajite se pred ovim aspektom i ne dajte se da vas uvuku u tuđe drame, a biće ih. To ne znači da otpišete prijatelja u nevolji, to znači da histeriju drugih ljudi ne doživljavate kao svoju. Svako od nas nosi svoj krst i sam ga mora do kraja izneti. Ničija odgovornost nije nositi težinu tuđeg života i njegovih izbora. Ništa na nebu ne poziva na sebičnost, poziva na zdrav razum. Napišite uopšteno za ovu nedelju natpis zdrav razum!

Nalepnica, natpis, u autu, na poslu, na vratima kupatila, na frižideru. Na svim mestima će vam biti potreban podsetnik "Zdrav razum"! Pa bili vi ti koji ludujete ili ste okruženi takvima, vreme je za malo revizije ponašanja i odnošenja.

Foto Facebook Printscreen
Foto Facebook Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track