Porođaj na parkingu: Tata golim rukama prihvatio bebu koja je stigla na svet u automobilu (FOTO)
Foto: Instagram

Fotografije koje su obišle svet

Porođaj na parkingu: Tata golim rukama prihvatio bebu koja je stigla na svet u automobilu (FOTO)

Zanimljivosti -

"Odlučio sam da stanem sa strane i pustim čudo da se desi", rekao je fotograf Stefan Nouls koji je zabeležio ovaj veličanstveni događaj.

Tata Noa Strank našao se na najvećem životnom testu kada je njegova supruga Loren počela da se porađa na suvozačkom sedištu dok su se parkirali ispred porodilišta u Džeksonvilu u Floridi. Čitav ovaj veličanstveni događaj zabeležio je fotograf Stefan Nouls kog su poveli da snima porođaj.

Sve je počelo kada je Loren počela da oseća kontrakcije. Par je krenuo u porodilište, a Stefan je krenuo sa njima kako ne bi propustio nijedan trenutak. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će fotografije koje bude napravio obići čitav svet.

"Noa je istrčao iz automobila i otišao do Loreninih vrata i rekao 'Moraš ovde da rodiš bebu'! I tako je i bilo", prepričao je čitavu situaciju Nouls za američki roditeljski portal Parents.com.

Yumama Potresna priča mame Milice: Doktorka je vrištala na mene, a moja ćerka je jedva preživela!

Čudo na porođaju: Beba rođena u netaknutoj posteljici (VIDEO)

Preslatka torta za malog slavljenika: Marija Karan proslavila prvi rođendan svog sina (FOTO)Fotografije sa porođaja: Trenuci neverovatne snage, sumnje i radosti (FOTO)

Ena Popov o prvim danima sa ćerkom: Za sada sve teče glatko (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track