NEOBIČAN IZBOR LJUBIMCA: Žena koja živi sa 1.500 tarantula
Foto: Profimedia

NEOBIČAN IZBOR LJUBIMCA: Žena koja živi sa 1.500 tarantula

Zanimljivosti -

Indonežanka Ming Cu, poznata je kao „Kraljica tarantula“ što nije neobično s obzirom na to da ih već godinama sakuplja i čuva u svom domu, piše National Geographic Srbija.

Ming Cu (28) poznatija je kao Kraljica tarantula odnosno kao žena koja ove otrovne životinje smatra svojim ljubimcima.Od 2010. godine skuplja tarantule, a iako priznaje da su je ujele nekoliko puta, to je nije sprečilo da nastavi da gaji svoju ljubav prema paukovima.

Ming Cu čak ima i sajt Spider Lover Pet Shop, preko kojeg onlajn prodaje neobične ljubimce, ali ih i sama odgaja.Njena opsesija paukovima je počela pre sedam godina kad je fotografisala tarantulu koju je videla u svom dvorištu.Odmah je potražila onlajn svoju prvu tarantulu i kupila je. Njena facinacija je vremenom sve više rasla, pa samim tim i kolekcija koja sada broji 1.500 tarantula koje žive u njenoj kući u staklenim posudama i terarijumu.

SA SAJTA NATIONAL GEOGRAPHIC SRBIJA PREPORUČUJEMO JOŠ I:LONDON ISPOD LONDONA: Šta se krije ispod jedne od najstarijih evropskih prestonica?Najpoznatiji meteoriti pronađeni na tlu SrbijeNajnapredniji među svojom vrstom: 15 najvećih životinja na svetu

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZNA LI IKO ŠTA JE OVO?! Snimljeno kako odvratna crna masa gmiže po podu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track