Najnovije vesti

NIŠTA SE NE MOŽE SAKRITI: Slušao je ćerku kako se moli Bogu, pa je saznao nešto što ga je ŠOKIRALO!
Foto: Profimedia

Iskrenost je najvažnija

NIŠTA SE NE MOŽE SAKRITI: Slušao je ćerku kako se moli Bogu, pa je saznao nešto što ga je ŠOKIRALO!

Zanimljivosti
01:24h

Nakon priče ovog oca, sigurno ćete se dobro zamisliti!

Kada je završio čitanje priče za laku noć i ušuškao je u krevet, otac je rekao ćerki: "Nemoj da zaboraviš da se pomoliš Bogu." Devojčica je zatvorila oči i rekla: "Bože, blagoslovi moju mamu, blagoslovi moga tatu, blagoslovi moju baku i dobro pazi na moga deku."

Njen tata je bio zbunjen, pa je upitao: "Zašto si rekla: 'Pazi na moga deku'?" Devojčica je odgovorila: "Zato što će deka uskoro biti sa Bogom, u raju." Sledećeg dana, porodica je primila vest da je deda umro te noći u snu. Devojčicin otac nije mogao da veruje. Da li je moguće da njegova ćerka stvarno predviđa budućnost? Ili je to bila samo slučajnost?Sledeće noći, otac je osluškivao pored vrata njene spavaće sobe, ne bi li čuo njene molitve.

"Bože, blagoslovi moju mamu, blagoslovi moga tatu i dobro pazi na moju baku." Sledećeg dana su saznali da je baba iznenada preminula. Devojčicin otac je znao da to ne može da bude slučajnost, pa je iz noći u noć stajao ispred vrata njene sobe i slušao molitvu. Nekoliko nedelja kasnije, čuo je kako govori: "Bože, blagoslovi moju mamu i dobro pazi na moga tatu."

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Te noći je bio toliko zabrinut zbog svoje predstojeće smrti da nije mogao oka da sklopi. Ujutru je unezveren, prestravljen i umoran otišao na posao i proveo dan za kancelarijskim stolom, očekujući u strahu užasan kraj. Kada je došlo vreme da krene sa posla, seo je u auto i pažljivo se uputio ka svojoj kući. Nije mogao da veruje da je još uvek živ kada je otvorio vrata. Ušao je u dnevnu sobu i tamo ugledao svoju ženu sa izrazom tuge i očaja na licu.

"Šta se desilo", upitao je. "Nećeš verovati. Danas se nešto užasno dogodilo na poslu", odgovorila je. "I ja sam imao užasan dan", rekao je on, "ali nije važno. Šta je bilo?"

"Imali smo sastanak i sve je izgledalo normalno. A onda je odjednom moj šef ustao, ščepao se za grudi i umro od infarkta na naše oči", ispričala mu je žena.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(fokuzz)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja