NJEGOVA PORODICA BILA JE SIROMAŠNA, ALI IM JE SRCE VELIKO: Dečak ostao bez roditelja, vuk mu ubio ovce, a onda ispunio američki san!
Foto: Profimedia

život čine male stvari

NJEGOVA PORODICA BILA JE SIROMAŠNA, ALI IM JE SRCE VELIKO: Dečak ostao bez roditelja, vuk mu ubio ovce, a onda ispunio američki san!

Zanimljivosti -

Jedna skromna, časna i siromašna seoska porodica nije imala novca, ali jeste mnogo ljubavi i poštovanja između sebe. To je ono što je dragoceno i što je inače, suština života.

U jednoj trošnoj kući, živeli su otac, majka i sin jedinac. Sin je ostao bez svojih roditelja kada je imao samo 15 godina. Oni su se razboleli, a u nasledstvo je dobio od njih staru kuću, kao i malo stado ovaca koje je brojalo svega pet.

foto: Print Screen YT

On se bavio tim, a i radio je za neku zaradu, to je sve što je imao u svom životu. Jednog dana, nakon što je imao jako naporan dan, vratio se kući kako bi nahranio ovce, međutim tada je zatekao prizor od kojeg se zaledio.

U štali gde je čuvao ovce, on je zatekao vuka kako ih je sve ubio. Nije imao u sebi bes da naudi vuku, oterao ga je, a potom seo na stepenik i počeo da plače. Video je da mu u životu ništa nije išlo od ruke, umrli su mu roditelji, ostao je i bez stada.

Setio se jednog komšije koji je sam krenuo u tuđinu, tačnije u Ameriku. Stupio je nekako i s njim i kontakt, a potom je i on otišao u beli svet.

foto: Print Skrin YT

Nakon 10 godina, on se vratio ponovo u selo, ali ovaj put sa porodicom, ženom i decom. Upalio je sveće za svoje roditelje, kao i vuku, koji mu je na kraju i pomogao da uspe u životu.

Kurir.rs/ Viralnodanas, Foto: Profimedia, Print skrin Jutjub

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRUŽI RUKU: Kako smo po najhladnijem danu od početka zime ugrejali naše sugrađane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track