HOROSKOP OTKRIVA KOME PRETI NAPETOST I VELIKI PRITISAK: Ako ovo uradite, čeka vas vredna nagrada!
Foto: Profimedia

Zvezde vas posmatraju

HOROSKOP OTKRIVA KOME PRETI NAPETOST I VELIKI PRITISAK: Ako ovo uradite, čeka vas vredna nagrada!

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - Mesec (Jarac) u trigonu sa Uranom (Bik) donosi veliku svest i ambicije, pa će mnogi znakovi biti spremni da istražuju opcije i prihvate svaku dobru priliku koju im život daruje, piše Lovesensa.

Drage Vodolije, na horizontu se naziru nove ljubavne avanture za vaš znak Zodijaka! Čeznete za onim jakim i "ludim" osećajem ljubavi i jedva čekate da vidite šta prodavnica romantične sudbine ima za vas. Na putu ljubavi srešćete mnogo različitih duša, ali nemojte da pružite ruku prvoj osobi koja se tajanstveno nasmeši ili uputi šarmantan pogled. Sudbina za vas ima ozbiljne ljubavne planove, zato hladnog uma izaberite ljubav koja će vam doneti dugoročnu radost. Zvezde su na vašoj strani!

Imaćete puno obaveza na polju karijere i moguće je da ćete u jednom trenutku želeti da posustanete pod pritiskom. Kolege vam dodatno odmažu, a najviše problema iamju oni koji se bave papirologijom i moraju da završe neki davno započeti posao. Ali, pokažite svoju snagu i uložite trud, izdržite trenutni pritisak, jer će uskoro svaki vaš napor biti odlično naplaćen.

PROČITAJTE JOŠ:

PROČITAJTE ŠTA VAM PREDVIĐA DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP

KAKO DA PRONAĐEMO PRAVU LJUBAV - OVO JE TAJNA

RITUAL ZA PREKID FINANSIJSKIH BRIGA

(Kurir.rs / Lovesensa / Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop 27.06.2018.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track