Najnovije vesti

NE ZABORAVITE DA ZAMISLITE ŽELJU U NOĆI POSLEDNJEG PUNOG MESECA U 2018! Greške iz prošlosti VREBAJU, pobegnite NA VREME!
Foto: Profimedia

ASTROLOŠKE PROGNOZE

NE ZABORAVITE DA ZAMISLITE ŽELJU U NOĆI POSLEDNJEG PUNOG MESECA U 2018! Greške iz prošlosti VREBAJU, pobegnite NA VREME!

Zanimljivosti

Poslednji i najjači pun Mesec u 2018. godini imaćete priliku da vidite 22. decembra. Zbog hladnih dana u kojima se javlja njega nazivaju Hrastovim i Hladnim Mesecom, a zbog toga što je u pitanju poslednji pun Mesec u godini, poznat je i kao Duga mesečeva noć. Prema verovanju, na ovaj puni Mesec treba poželeti neku želju i ona će se ostvariti.

 

Imajte na umu da će ovaj biti u znaku Raka, u četvrtom polju doma i porodice. Emocije će biti jako naglašene, a kako će Mesec biti i u aspektu sa Saturnom, stvari neće biti lake. Mnogi će se vraćati u prošlost kroz sećanja koja mogu biti ili dobra ili bolna, što zavisi od aspekata u ličnom horoskopu. Svakako, budite u pripravnosti na porodičnim okupljanjima i proslavama. Izbegavajte rasprave i gledajte da okupljanja dovedete u energiju ljubavi, topline i harmonije. Kako će Venera iz Škorpije praviti dobar aspekt s Neptunom, može biti i dobrih šansi da vaše negativne emocije transformišete u harmoniju i ljubav.

 

Pred mnogima su lepa i harmonična događanja tokom ovog punog Meseca, ali neki mogu imati stresan i težak period. Najveći uticaj će osetiti osobe iz prve dekade Raka, Jarca, Ovna i Vage. Kako se pun Mesec događa u prvoj dekadi Raka, onda će svi znakovi koji su rođeni u prvoj dekadi svakog znaka osetiti jače vibracije.

 

foto: Profimedia

OVAN

 

Kod vas se pun Mesec događa u vašoj četvrtoj kući, što je vezano za vašu kuću, porodicu, majku, domovinu... Mnoge osobe mogu imati sećanja na prošlost, ma kakva god da je bila i mogu osetiti nostalgiju, a neki se mogu odlučiti i na preseljenje.

 

BIK

 

Kod vas se pun Mesec događa u trećem polju koje se odnosi na braću, sestre, komšije, saobraćaj, bliske prijatelje i sve što je vezano za simboliku trećeg polja. Mogu vas okupirati dugi razgovori, šetnje, pisanje. Oprezno u saobraćaju i pazite šta i sa kim pričate. Imaćete dosta dobar i uspešan kraj godine, ako su aspekti povoljni.

 

BLIZANCI

 

Kod vas se pun Mesec događa u drugom polju što je povezano s finansijskim stanjem. Moguć je veći priliv novca ili neki izdatak. Dobici su mogući iz raznih izvora zarade koja može biti povezana sa ženama.

 

RAK

 

Ovaj pun Mesec se odvija u vašem znaku pa možete očekivati razne nalete emocija, od zanesenosti, romantike pa do nervoze i tužnih sećanja. Sada se ne preporučuje upadati u rasprave, vraćati se u sećanja jer od toga nećete imati nikakve koristi. Okupite vašu porodicu i polako se pripremite i dogovorite za predstojeću godinu.

 

LAV

 

Kod vas se pun Mesec događa u vašem dvanaestom polju što nimalo nije lako za vas i vašu senzibilnost, ranjivost, sklonost depresiji, povlačenju u samoću, očajanje i izolaciju. Mnogi Lavovi sada mogu sebi postaviti pitanje ko su i šta su uradili u životu. Ne prepuštajte se tim emocijama jer već od početka januara kreću mnogo lepši dani.

 

DEVICA

 

Kod vas se pun Mesec događa u vašem jedanaestom polju što je usko povezano s prijateljima, planovima, nadama, željama, očekivanjima. Mnoge Device sada mogu doživeti lepe emocije, podršku i pomoć s mnogih strana. Nešto što je bilo u mašti, baš sada se može realizovati.
 

VAGA

 

Kod vas se pun Mesec događa u vašem polju karijere i uspeha pa vam ovaj pun Mesec može dati težnju za usponom, ali kod pojedinih osoba može doći i do pada u karijeri, u zavisnosti od aspekta. Moguće su i promene na poslu. Kako je deseto polje i polje roditelja, onda možete očekivati i pomoć od jednog roditelja.

 

ŠKORPIJA

 

Kod vas se pun Mesec događa u vašem devetom polju koje je povezano s učenjem, putovanjem, duhovnošću pa možete očekivati daleka putovanja uz pomoć neke ženske osobe. Naglašeni su poslovi i projekti u inostranstvu ili sa strancima. Ako vam je Mesec negativno aspektiran, onda treba da budete oprezni na putovanjima i u odnosu s ženama.

 

STRELAC

 

Kod vas se pun Mesec događa u vašem osmom polju što je povezano uz depresije, strahove, bolesti, a u pozitivnom aspektu uz nasledstva, socijalnu pomoć, osiguranja, stipendije. Kada se odnosi na pozitivan aspekt, onda su moguće i transformacije i da uđete u nešto bez straha od posledica. Vi, pak, imate Jupiter u ulozi zaštitnika – pa će sve biti lakše.


JARAC

 

Kod vas se pun Mesec događa u sedmom polju partnera, kako ljubavnih, tako i poslovnih. Mnogi Jarci sada mogu imati dosta uspeha u javnosti, biti popularni dok će pojedini uživati u dubini ljubavi sa svojim partnerom. Ovaj aspekt za vas može odrediti budućnost vezano uz partnera i javni život, što određuje vaš osobni horoskop.

 

VODOLIJA

 

Kod vas se pun Mesec događa u vašem šestom polju što vam može dati popularnost kod kolega, a možete biti i okruženi ženama na poslu. Kako je Mesec promenjiv tako i vi možete imati neke promene na poslu ili u svakodnevnom životu. Ako vam je Mesec negativno aspektiran, onda može doći do zdravstvenih problema ili do problema na poslu.

 

RIBE

 

Kod vas se Pun Mesec događa u vašem petom polju dece, ljubavi, zabave, igara na sreću pa možete imati sreće u svemu što je simbolika ovog polja. Mnogi se mogu zaljubiti, a pojedini, zbog lošeg aspekta mogu imati problema u vezi. Usmerite sada pažnju na porodicu.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Atma.hr/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...