PSIHOLOZI VAS ČITAJU KAO KNJIGU: Način na koji HODATE govori SVE o vama!
Foto: profimedia

otkrivamo

PSIHOLOZI VAS ČITAJU KAO KNJIGU: Način na koji HODATE govori SVE o vama!

Zanimljivosti -

Svako hoda na sebi svojstven način, a hod govori mnogo o ličnosti osobe i njenom karakteru.

Vozač

Ukoliko vam je gornji deo tela u položaju prema napred dok hodate, a korak je brz, vi ste tip vozača. Bonus su stvari koje dodatno radite dok hodate, poput pričanja na telefon, razmišljanja kako rešiti neki problem, pravljenja planova...

Vi znate kako nešto postići, vrlo ste produktivni, logični i inteligentni. Ljudi vam se dive iako misle da ste možda pomalo hladni u odnosima. U vama tinja takmičarski duh, a vatrena ličnost izvlači ono najbolje iz vas.

foto: Profimedia

Influenser

Ovaj tip čovjeka karakteriše hodanje sa prsima prema naprijed, leđa i ramena su uspravni, a glava visoko podignuta. Ukoliko uz to, hodate brzo, a korak vam je lagan i poletan, vi ste influenser. Dok hodate, verovatno uspostavljate kontakt očima, smeškate se i teatralno pozdravljate ljude oko sebe.

Vi ste vrlo harizmatični i zabavni, a sa ljudima se brzo povezujete. I dok su to zapravo dobre osobine, nekima se čini da malo preterujete u svemu tome, a ima i onih koji su ljubomorni jer je sva pažnja na vama, pored vas se osećaju pomalo nevidljivo. Ali, vi sebi ne možete pomoći jer su 'svetla reflektora' uvek na vama, gde god da se pojavite.

foto: Profimedia

Podupiratelj

Kod ovog tipa težina je raspoređena na noge, a ne na držanje tela napred ili nazad. Hodanje nije ni brzo niti sporo već umereno, a pokreti tela su mirni. Tokom hodanja ste, kao i influenser, skloni gestikuliranju, sarađivanju s drugim ljudima, uspostavljanju kontakta očima, ali vi ne mašete rukama niti glasno pozdravljate.

Vi ste više zainteresovani za ljude nego za zadatke, važniji vam je privatni život od građenja karijere. Osećate se jako zadovoljno kada ste deo grupe i kada napredujete u porodičnom životu ili možda u nekom timskom sportu.

foto: Profimedia

Korektor

Ukoliko je vaš hod lagan, a oči uperene u pod, moguće je da ste ovaj tip čoveka. Hodate sporo i oprezno, kao da se bojite kako ćete napraviti pogrešan korak. Ruke su vam blizu tela, ne ljuljaju se puno - kao da strahujete od ulaska u tuđi lični prostor.

Dok hodate, vi ne koristite mobilni, niti se bavite prijateljima koji hodaju uz vas, ako baš ne morate. Vi ste introvertna, pristojna osoba i prema ljudima se trudite ponašati onako kako biste želeli da se oni ophode prema vama. Verovatno imate malo problema sa ispoljavanjem želja i emocija, kao da očekujete od drugih da sami shvate šta želite. To u drugima može izazvati zbunjenost i čak pomalo odbojnost, jer vas ne razumeju, delujete im čudno.

foto: profimedia

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track