Najnovije vesti

SLAVOLJUB PETROVIĆ JE NAJPOZNATIJI UČESNIK SLAGALICE! Emisija se završila, a on je imao 0 bodova! Cela Srbija godinama PREPRIČAVA šta je uradio, a evo kako sada izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen RTS

ZA PAMĆENJE

SLAVOLJUB PETROVIĆ JE NAJPOZNATIJI UČESNIK SLAGALICE! Emisija se završila, a on je imao 0 bodova! Cela Srbija godinama PREPRIČAVA šta je uradio, a evo kako sada izgleda (FOTO)

Zanimljivosti

Svi se sećamo senzacije kviza "Slagalica" Slavoljuba Petrovića. Emisija se završila, a on je ostvario ukupno nula bodova.

Njega su prijavile kolege iz Elektrodistribucije da učestvuje u "Slagalici", a prema Slavoljubovim rečima, navaljivali su da ode u emisiju.

foto: Printscreen

"Kad je došao kući, htela sam da ga ubijem. Ili nauči ili nemoj da pričaš", priča Slavoljubova majka.

Voditeljka Danijela Pantić je mislila da možda ima tremu pošto ne odgovara na pitanja.

"Slavoljuba sam upoznala pre 9-10 godina kada je došao da se takmiči u kvizu "Slagalica", rekla je voditeljka "Slagalice" Danijela Pantić.

"Prvo sam za njega čula od Milke Canić jer je on bio anegdota, mega-hit kod nas u studiju", objašnjava voditeljka "Slagalice" Marija Veljković.

Slavoljub je rekao da njenu uopšte nije bio cilj da postigne bilo kakav rezultat.

S obzirom da su u tom trenutku pravila bila drugačija nego sad, Slavoljub je uspeo da se "provuče" u sledeću emisiju. Svi su znali da će biti zanimljivo.

Čak su ga ubeđivali da odustane jer kako su mu rekli, da se bruka, a njega nije interesovalo jer kako je rekao, to je njegova bruka.

Sada ga ljudi prepoznaju na ulici i kako kaže zahvalan je na "Slagalici".

"Učestvovao bih ponovo u Slagalici ako bi me pozvali. Što ne bih", objasnio je Slavoljub.

foto: Printscreen RTS

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen, RTS

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...