Najnovije vesti

INSPEKTOR OTKRIO KAKO NAM SE NAJMILIJI JAVLJAJU KADA NAPUSTE OVAJ SVET! 8 znakova govore da hoće da nam privuku PAŽNJU!
Foto: Profimedia

NEĆETE VEROVATI

INSPEKTOR OTKRIO KAKO NAM SE NAJMILIJI JAVLJAJU KADA NAPUSTE OVAJ SVET! 8 znakova govore da hoće da nam privuku PAŽNJU!

Zanimljivosti

Kad neko ko je preminuo na neki način ponovo dođe u naš život, često se borimo protiv toga, znakovi ponekad nisu jasni. Evo kako ih prepoznati, kako bismo osvestili poruke koje nam šalju.

Gubitak voljene osobe jedan je od najbolnijih trenuraka u životu. Čak i ako verujete da ćete se jednog dana opet sresti, osećaj da je ta osoba negde daleko, često dovodi do toga da se osećamo slomljeno i prazno. Srećom, voljeni nam se ponekad vrate, naravno, ne u fizičkom, već u duhovnom smislu, što može biti uteha na mnogo načina i učiniti da se osećamo kao da su uz nas naši anđeli čuvari.

Kad neko ko je preminuo dođe u naš život, često se borimo protiv toga što se događa jer znakovi ponekad nisu jasni i kao što bismo to želeli. Te znakove bismo trebali znati prepoznati, kako bismo mogli osvestiti da nam iz duhovnog sveta stižu poruke.

foto: Profimedia

Znate li kako vam se vaši voljeni koji su preminuli mogu javiti?

1. Ako vidite tu osobu u snovima i slike su jako jasne

Dok spavamo, granica između svesnog i podsvesnog sveta je najtanja pa nas voljeni u snu mogu posetiti mnogo jednostavnije nego tokom dana. Ljudi iz prošlosti mogu "doći" u vaše snove ili vam poslati neku poruku. Ako je san neobično živ, velike su šanse da je reč o stvarnom iskustvu sa nekim ko vam se pojavio u snovima.

2. Stalno se smeškate zbog nečega što vas podseća na tu osobu

Kad nas voljena osoba poseti, često to čini kroz podsećanje na neke događaje iz prošlosti koje "izvuče" na površinu naših misli. To je njihov način da vam pokažu da su uz vas. Na primer, ako je vaša baka pravila najbolju pitu od trešanja na svetu, možda ćete osetiti miris sveže pečene pite, iako oko vas nema ni komadića kolača koji tome nalikuje. To je način da vas podseti na neke zajedničke trenutke.

3. Ponavlja se neka pesma koja za vas i tu osobu ima posebno značenje

Možda svako malo čujete pjesmu koju ste vi i preminula osoba nekada voleli i često zajedno slušali, pevali te stihove ili plesali na njene taktove. Možda vam se čini da to nema nikakve veze, ali ako se često ponavlja, stvari postaju jasnije. On ili ona pokušavaju vam dati do znanja da su još na vašoj strani, bez obzira na to što su preminuli.

4. Stalno nalazite belo pero

Belo pero uvek je znak da je osoba koja je preminula uz vas. Što ih češće nalazite, to je verovatnije da je reč o poruci voljene osobe da je uz vas. Želi vam poručiti da niste sami.

foto: Profimedia

5. Ponekad čujete da vas ta osoba zove

Ako čujete da vas osoba koja je preminula doziva, to je jasan znak da pokušava stupiti u kontakt sa vama. Želi pridobiti vašu pažnju i možda reći nešto posebno, ako budete dovoljno strpljivi i otvoreni da to čujete.

6. Svetla, muzika, TV... pale se i gase u čudno vreme

To je čest slučaj kad su duhovi prisutni. Možete primetiti da svetla trepere, da se televizor ne gasi iako ste stisnuli dugme na daljinskom, ili se upali usred noći. I šta god pokušali da to prestane, i dalje se ponavlja.

7. Imate osećaj da je ta osoba prisutna

Kad neko s kim smo bili povezani dođe da nas poseti, to često možemo osetiti tako što ćemo osetiti nečiju prisutnost. Stvar je u snažnoj povezanosti sa tom osobom, toliko da čak ni smrt ne može ugasiti svu ljubav koju osećamo.

8. Viđate neke posebne predmete

Ako u nekoj fioci imate novčić iz kolekcije koju je skupio vaš deda, ili njegov stari sat i dugo ih niste imali u rukama, možda ćete ga primetiti pred sobom. Na taj način i ta osoba nam se vraća u misli, podseća nas da je i dalje uz nas i čuva nas, bez obzira na to s čime smo se suočili u životu, piče Gerald Sinklar, bivši policijski inspektor i advokat.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...