SERIJSKA PRELJUBNICA JE SPAVALA SA PREKO 100 OŽENJENIH ZA 10 GODINA! Kod svih nevernih muškaraca je primetila ISTO!
Foto: Instagram

šok

SERIJSKA PRELJUBNICA JE SPAVALA SA PREKO 100 OŽENJENIH ZA 10 GODINA! Kod svih nevernih muškaraca je primetila ISTO!

Žena -

Novo istraživanje pokazalo je da kakav su stav naši roditelji imali prema preljubi i te kako utiče na ono kako mi doživljavamo istu. Naime, ispostavilo se da je čak dve trećine ispitanica čije su majke "švrljale" u braku, imalo neki oblik ljubavne afere.

Zanimljivo je da je 32 odsto žena priznalo kako osećaju da im nevera njihovih majki daje na neki način krila da se slobodno ponašaju u vezama. Sve navedeno važi i za muškarce ako su im očevi bili skloni prevarama, ali ne u tolikom procentu.

Ovakvi rezultati naveli su naučnike da utvrde postojanje takozvanog "gena za neveru" koji se navodno prenosi s kolena na kolena. U ovu teoriju veruje i Gvinet Li, žena koja se javno deklariše kao serijska preljubnica.

Gvinet je do sada nekoliko puta bila u fokusu svetske štampe, pre svega jer otvoreno i bez ustručavanju priča o svom seksualnom životu i navici da spava sa oženjenim ili zauzetim muškarcima.

Ona tvrdi da je u proteklih 10 godina spavala sa preko sto oženjenih, a kaže da je bar tri četvrtine njenih ljubavnika imalo neverne roditelje.

"Sinovi i ćerke nevernih roditelja manje se boje kritike jer znaju da su i oni u prošlosti radili isto. Jedan od muškaraca s kojima sam se viđala bio je bogati bankar iz Kembridža, čija se majka udavala tri puta. On je odrastao gledajući kako ona izlazi s uspešnim muškarcima i to je svakako uticalo na njegovo ponašanje kasnije", ispričala je ona.

"Još jedan od mojih ljubavnika bio je tip je u tridesetima čiji su roditelji bili neverni tokom njegovih tinejdžerskih godina. Danas je on u braku i ne može da bude veran. Rekao mi je kako mu se ideja o ostanku s istom ženom 50 godina čini dosadnom nakon što je video koliko su se njegovi roditelji zabavljali s drugim ljudima. I njegova supruga njega vara, takođe po uzoru na svoje roditelje. Rekla bih da varanje privlači drugo varanje – tako obe strane znaju šta mogu da očekuju", dodala je.

Ova atraktivna dama kaže i da brojne njene prijateljice varaju svoje muževe, te da o tome otvoreno razgovaraju sa majkama koje im čak dele i savete kako da se ne sazna za preljubu.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track