ZAMRZNUT U VREMENU Svi misle da ima 30 godina, a kad čujete pravu istinu ŠOKIRAĆETE SE! U ovome je tajna mladosti
Foto: Pritnscreen/Instagram

Tvrdi da nije imao nijednu operaciju

ZAMRZNUT U VREMENU Svi misle da ima 30 godina, a kad čujete pravu istinu ŠOKIRAĆETE SE! U ovome je tajna mladosti

Zanimljivosti -

Influenser Edson Brendon ima čak 53 godine a izgleda kao da ima najviše 30 godina

Ovaj pisac i personalni trener tvrdi da nikada nije imao nijednu plastičnu operaciju, te da njegova mladolikost rezultat dobre sihrane, treninga i nege kože.

Brendon kaže da smatra svoje telo hramom, i da zato izbegava šećer, prerađenu i prženu hranu, te da nikada ne puši i ne pije. Pije samo mineralnu vodu i to najmanje dva litra na dan.

"Ne postoji razlika u tome kako se osećam kada sam imao 20 i kako se osećam sada, imam isto energije kao i pre. Da budem iskren, čak se osećam i bolje. Ljudi su u šoku kad otkriju da imam 53 godine, svi misle da imam 25", priča Holanđanin.

Edson svakodnevno trenira, ali tvrdi da veliku ulogu u njegvooj dobroj formi ima i pozitivno razmišljanje jer ono dobro utiče i na telo i na um. Takođe, važan deo je i ishrana, a na njegovom meniju su sveži smutiji od voća, bademovo mleko, žitarice, veganske palačinke, bela riba, piletina sa povrćem, integralni pirinač, sladak krompir, losos, pečurke, salata...

"Ja sam dokaz da čovel može da izgleda i oseća se mlado čak i kad ostari. Prvi korak u tome je prihvatiti sebe. U redu ste takvi kakvi ste. Zatim treba napraviti svakodnevnu rutinu - nege kože, vežbi, ishrane... Uvek gledajte svetlu stranu života i zahvaljujte se na svemu onome što imate", zaključio je mladoliki 53-godišnjak.

Kurir.rs/Unilad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track