Najnovije vesti

ŽENSKI HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Dame od ponedeljka mogu da ODAHNU, stižu POZITIVNE promene a one ipak moraju da prestanu da PANIČE
Foto: Shutterstock

nedelja koja obećava

ŽENSKI HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Dame od ponedeljka mogu da ODAHNU, stižu POZITIVNE promene a one ipak moraju da prestanu da PANIČE

Zanimljivosti
14:59h

Treća nedelja aprila biće uspešna ako se od ponedeljka prilagodite uspehu i ne dopustite da smetnje utiču na vaše raspoloženje. Uspeh će doći onima koji su spremni da unesu promene u život.

Žena Ovan

Astrolozi preporučuju damama ovog znaka da započnu nedelju pronalaženjem duševnog mira. Ova taktika će pomoći u zaštiti od promena raspoloženja koje mogu da otežaju put do uspeha. Ženama Ovnovima važno je da odvažno krenu napred i ne zaustavljaju se kako sreća ne bi prošla.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Žena Bik

Bikovima je ove nedelje važno da ostanu smireni i da ne paniče. Astrolozi upozoravaju da će u životu doći do promena na koje se ne može utecati. Žene ovog znaka moraju mnogo toga da preispitaju, napuste prošlost, koja im otežava i koči razvoj. Preporučuju se vežbe za obnavljanje energije kako bi ojačali auru i zaštitili se od toksičnih ljudi.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Žena Blizanac

Damama ovog znaka ove nedelje astrolozi preporučuju da veruju svojim instinktima i čine onako kako im sugeriše intuicija. Zahvaljujući takvoj taktici, ne samo da će zadržati pozitivan stav, već će zaobići nevolje i zamke. U ovom razdoblju mogu da vam se ostvare najluđi snovi ako se prilagodite uspehu. Čuvajte u tajnosti planove kako biste isključili uticaj neželjenih osoba.

blizanci
foto: Profimedia

Žena Rak

Astrolozi damama ovog znaka savetuju da ne paničare i da ne upadaju u melanholiju. Ove nedelje biće uspešan ako ga započnete pozitivnim stavovima i afirmacijama za izgradnju samopouzdanja. Ne zaboravite na promenu imidža uoči toplih proletnih dana. Dobro će doći onima koji žele promene i koji su odlučni da promene život nabolje.

rak
foto: Profimedia

Žena Lav

Lavice će ove nedelje imati sreće, ali ‘uhvatiti je za rep’ neće biti tako lako kao što se čini na prvi pogled. Astrolozi preporučuju ženama ovog znaka da se prilagode aktivnom radu, da ne zaborave na obećanja i da ne pokušavaju da se oslobode odgovornosti. Samopouzdanje, pozitivan stav i sposobnost zaobilaženja sukoba pomoći će da dođete do pozitivnih promena u životu.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Žena Devica

Pred Devicama je vrlo zanimljiva nedelja, tokom kojeg bi se moglo dogoditi nepredviđeni događaji. Da bi postigli pozitivne promene, važno je usresrediti se na uspeh i izbegavajte negativne misli jer to donosi samo neuspeh. Astrolozi preporučuju da počnete sa vežbama samopouzdanja kako biste krenuli prema svojoj sreći i bez problema prevladali privremene prepreke.

Žena Vaga

Vage će ove nedelje moći da promene svoj život nabolje ako prestanu da žive stereotipe i prestanu da veruju u nagađanje u nagađanja. Astrolozi preporučuju da obratite pažnju na intuiciju. Zahvaljujući slutnjama moći će izbeći nevolje i zaobići ćete one ljude koji mogu da prouzrokuju neuspeh. Suočavanje s privremenim poteškoćama takođe će pomoći da brzo rešite nove probleme.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Žena Škorpion

Dame Škorpioni ove nedelje će imati priliku da se oproste od poraza i više neće zavisti od tuđeg mišljenja. Astrolozi damama preporučuju da kontrolišu osećaja i usmeravaju energije prema rešavanju problema, umesto stvaranja novih zbog ishitrenih radnji ili neprimerenih izjava. Samopouzdanje i pozitivan stav pomoći će da napravite promene na bolje.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Žena Strelac

Astrolozi damama ovog znaka preporučuju da nedelju započnu planiranjem umesto akcijom. Takva taktika pomoći će da na vreme utvrdite slabosti i uklonite neispravnosti koje dovode do problema. U tom će razdoblju energija pomoći onima koji se ne boje priznati svoje greške i naučiti iz njih, umesto da odgovornost prebace na treće strane.

Žena Jarac

Dame ovog znaka ove nedelje imaće mnogo prilika da promene svoj život na bolje, što znači da nema vremena za gubljenje. Dobro raspoloženje biće ključ uspeha, a astrolozi preporučuju promenu imidža, uživanje u svakom danu i provođenje vremena u onim stvarima koje donose zadovoljstvo. Male prepreke na putu do srećnog života neće biti problem ako unaprid privučete sreću i ponašate se prema onome što se događa kao da je lekcija koja pomaže da steknete pravo iskustvo.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Žena Vodolija

Astrolozi preporučuju da budete na oprezu ove nedelje. Energija zvezda i planeta biće promenjiva pa možete imati nepredviđene poteškoće. Optimističan stav može vam pomoći da se suočite s njima. Vodolije ne bi trebalo da se stide da potraže pomoć, jer ponekad prijateljski savet može biti najvredniji.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Žena Riba

Astrolozi preporučuju predstavnicima ovog znaka da više vremena posvete sebi, brane svoje granice i ne dopuštaju manipulatorima da im truju život. Ispravno postavljeni prioriteti pomoći će vam u postizanju ciljeva, a vežbe za jačanje biopolja zaštiće vas od energetskih napada i uticaja neželjenih osoba.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić/atma.hr

Bonus video:

Kurir dnevni horoskop za 12.4.2021.
02:32

Kurir dnevni horoskop za 12.4.2021.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track