ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA NEDELJE: Opustite se pred praznike jer su ZVEZDE na vašoj STRANI!
Foto: Profimedia

astro prognoza po danima

ŠTA VAS OČEKUJE DO KRAJA NEDELJE: Opustite se pred praznike jer su ZVEZDE na vašoj STRANI!

Zanimljivosti -

Početkom nedelje dogodila se konjunkcija Venere i Merkura u Biku, što je dalo dobro raspoloženje, više druženja, lepu komunikaciju.

Zatim Mesec pravi trigon sa Jupiterom što daje optimizam, a zatim ulazi u Škorpiju gde je u padu i pravi trigon sa Marsom iz Raka, koji je takođe u padu, što može doneti najprije blagi pad energije, a posle želju za pokretom, toplinu, i živost.

mesec, horoskop
foto: Profimedia

Četvrtak, 29.04.

U ovom danu Jupiterovih energija vrlo je pozitivno ako su ostale neke nejasnoće ili neke nerazrešene situacije da se dovedu u dogovor i balans. Zatim Mesec pravi sekstil sa Saturnom, što je odlično za stabilizaciju, da planirate neke stvari na duži vremenski rok, da preuzmete veće odgovornosti.

Stabilizacija emotivnih i psihičkih energija je vrlo povoljna. Možete se okrenuti i nekim grupnim i timskim radovima. Poštujte nadređene i starije osobe i budite maksimalno predusretljivi sa sradnicima i ljudima s kojima ste u kontaktu.

Moguće je da vas danas maksimalno angažuju ili da dobijete prekovremeni rad. Možda vam se ne učini dobro na prvi pogled, ali na kraju shvatate koliko vam se isplatilo. Pojedinim osobama mogu se vratiti stare emotivne veze ili mogu sresti sudbinsku ljubav pa obratite pažnju i budite otvoreni. Novčana situacija je naglašena više u radu sa ženama.

Pluton
foto: Profimedia

Petak, 30.04.

U ovom danu Venerinh energija Merkur pravi sekstil sa Neptunom što daje osećaj za situacije u kojima se nalazite. Spoj logike i intuicije može vam doneti dosta napretka i uspešnosti u preuzimanju svih akcija. Možete ostvariti svoje ciljeve, imati razne dobitke, jer jednostavno kroz intuiciju vi osećate kako da se u određenoj situaciji postavite i što da preduzmete da bi bili još uspešniji.

Ovaj aspekt je vrlo pozitivan i moćan pa ga trebate maksimalno iskoristiti. Zatim, Mesec u kvadratu sa Neptunom daje vam neku nesigurnost, zbunjenost, konfuziju pa se ne predajte toj energiji već nastavite pozitivno napred. U nastavku Mesec je u sekstilu sa Jupiterom što daje lep optimizam, pozitivnost i dobro rukovođene sa finansijama.

Dobra je komunikacija sa strancima, ugovori pregovori ili proširenje postojećeg biznisa i ulaganja. Zatim Mesec prelazi u Jarca pa možete na druge delovati hladno, nezainteresovano, distancirano pa ovu energiju možete iskoristiti za poslove, dok nije povoljna za emotivne odnose.

Usled nepokazivanja emocija možete se udaljiti od partnera. U nastavku sledi aspekt Sunca i Urana, što je energija skroz suprotna i tera nas da pokrenemo nešto skroz novo kod sebe i svoje unutrašnjosti.

Sledi preokret u svakodnevnom životu, iznenađenja ,nepredviđeno, promene, želja da se ode negde iz kuće, grada, države, simpatičan rizik, hrabrost i zgodna avantura. Sigurno je da nešto novo pokrećete u mentalnom sklopu, fizičkom izgledu itd.

Pluton
foto: Profimedia

Subota, 01.05.

U ovom danu Saturnovskih energija koje su teške same po sebi Mesec pravi opoziciju sa Marsom, što nam daje dodatnu napetost, nervozu, uznemirenost, bes, preterivanje i impulsivnost. Mnoge osobe prave nagle i ishitrene odluke pa bi bilo dobro da se strpite pre podne i ništa bitno ne raspravljati i odlučivati.

Zatim Mesec ulazi u trigon sa Uranom što nam daje iznenadni preokret i promene već planiranog, a kada Mesec napravi trigon sa Suncem, sve dolazi na svoje mesto pa možete ovaj dan provesti u skladu ljubavi sa vašom lepšom polovicom i vama bliskim ljudima.

mesec, horoskop
foto: Profimedia

Nedelja, 02.05.

U ovom danu Sunčevih energija Mesec pravi trigon sa Venerom i sekstil sa Neptunom što nam daje lepe odnose svih vrsta, poslovne, emotivne. Imate lep intuitivan osećaj kako da se postavite i šta treba učiniti u određenim situacijama sa vašim voljenim osobama i partnerom.

Srećni aspekti se nastavljaju pa Merkur pravi trigon sa Plutonom pa možete tačno osetiti i znati kako da uklonite neke prepreke ili da pokrenete nešto što ranije niste mogli.

Ovaj aspekt daje dubinu, prodornost i da sagledate suštinu stvari i dogovora. Sa ovim aspektom možete postaviti stvari na svoje mesto na pravi način.

Zatim sledi aspekt konjunkcija Meseca i Plutona i trigon sa Merkurom pa možete imati mnogo lepih stvari, druženja, komunikacije, razmene lepih osećaja i zbližavanje u odnosima. Zatim Mesec prelazi u Vodoliju i kreću mnoge pozitivne energije uz društveni život i lepa događanja.

horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Atma)

Bonus video:

00:25

NAŠ NAJPOZNATIJI VIOLINISTA O SVOM POVRATKU U SRBIJU: Oduvek sam želeo da se vratim, hoću da moj sin raste uz baku i deku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track