MILENA RADULOVIĆ SMORENA NA PREMIJERI SOPSTVENOG FILMA: Otkrivamo i sa kim se dopisivala!
Foto: Nemanja Nikolić

kurirov PAPARACO

MILENA RADULOVIĆ SMORENA NA PREMIJERI SOPSTVENOG FILMA: Otkrivamo i sa kim se dopisivala!

Pop kultura -

Umesto da uživa u premijeri filma "Superdip", u kojem igra glavnu ulogu, Milena Radulović je imala preča posla.

Milena Radulović
foto: Nemanja Nikolić

Srpsku glumicu paparaco Kurira zatekao je u holu sale gde je bila projekcija dok je neprestano kuckala poruke i gledala u telefon, a isto to radila je i tokom same premijere.

Naš fotograf uspeo je da zabeleži trenutak kada je glumica dobila poruku na društvenoj mreži vajber, da bi se nakon završetka višeminutnog dopisivanja posvetila sređivanju svoje fotografije sa crvenog tepiha, na kojoj je pozirala mnogobrojnim fotografima.

Radulovićeva se dopisivala i preko društvene mreže Instagram gde je javila svojoj frizerki da neće zakasniti na dogovoreno farbanje i da ne brine.

Milena je već nedeljama u centru pažnje, a poslednjih dana uhvaćena je u šetnji sa svojim novim dečkom Sergejom Torčilinom, s kojim je bila i na premijeri filma u kojem ona glumi. Ruski producent je zbog devojke doputovao u Beograd gde trenutno borave zajedno.

Otkako je Milena progovorila o torturi i zlostavljanju koje je doživela od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, privukla je veliku pažnju javnosti koja svaki njen korak i postupak prati u stopu

Milena Radulović
foto: Nemanja Nikolić

.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:05

DOKLE SE DOŠLO U SLUČAJU MIROSLAVA ALEKSIĆA? Advokat oštećenih: Imamo još jednu oštećenu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track