ONI SU GURMANI, UŽIVAJU U HRANI ALI SU I STALNO GLADNI: Ovih 5 horoskopskih znakova jedu kao da NE POSTOJI SUTRA!
Foto: Profimedia

izelice

ONI SU GURMANI, UŽIVAJU U HRANI ALI SU I STALNO GLADNI: Ovih 5 horoskopskih znakova jedu kao da NE POSTOJI SUTRA!

Zanimljivosti -

U ukusnoj hrani verovatno uživaju svi, ali pet horoskopskih znakova neprestano razmišlja o tome što će sledeće pojesti i stalno su gladni.

Jednom kad ispred sebe ugledaju hranu, obično im na tanjiru ne ostane ništa jer sve smažu u kratkom roku. Jeste li vi među njima?

0581185908, hrana, Božić, praznici, trpeza
foto: Profimedia

Bik

Bik i pre ulaska u restoran zna šta želi da jede. Definitivno je među najgladnijim horoskopskim znakovima. Nekoliko sati pre ulaska proverava jelovnik, a voli i isprobavati nova jela. Razočara se ako hrana koju naruči nije ukusna.

Vaga

Vaga voli grickati između obroka. Koliko god se trudila pronaći red i rutinu u obrocima, toga se ne pridržava. Ponekad doručkuje dva puta, a često i pre ručka mora nešto pregristi. Nije joj bitno koje je doba dana - samo nek se jede.

Ribe

Ribe hrana čini srećnima. Često jedu samo da bi se osećale dobro i žele pojesti gotovo sve. Vole jesti i jela iz drugih kultura, a najviše jedu kad su frustrirane ili tužne.

Lav

Lavovi su pravi gurmani i vole fensi hranu, a preziru brzu hranu. Uživaju u pravim kulinarskim iskustvima i često se hvale jelima koja skuvaju.

Ovan

Ovnovi su otvoreni za sve novo i posećuju neobične restorane. Hrabri su i često jedu egzotična jela. Vole eksperimentisati u vlastitoj kuhinji i kuvati za svoje prijatelje.

jelo, hrana, viljuška, nož, pribor za jelo
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Index)

Bonus video:

40:11

USIJANJE DANA-Natasa Bekvalac Ivica Dacic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track