OSOBE ROĐENE U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU OGROMNE TROŠADŽIJE: Narodna banka ovim rasipnicima ne bi bila DOVOLJNA!
Foto: Profimedia

astrologija je tako rekla

OSOBE ROĐENE U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU OGROMNE TROŠADŽIJE: Narodna banka ovim rasipnicima ne bi bila DOVOLJNA!

Zanimljivosti -

Oni kupuju kao da sutra ne postoji, ponekad naruče dva jela kad se ne mogu odlučiti šta bi jeli.

Kupuju stvari koje zapravo već imaju kod kuće: govorimo o rasipničkim nastrojenim horoskopskim znakovima.

astrologija, novac, horoskop
foto: Profimedia

Lav

Lav je sve - samo ne škrt. Ima istančan ukus, a takođe je i materijalistički nastrojen. Budući da je poznat po dobrom stilu, svaki dan daje sve od sebe da svojim držanjem impresionira druge. Bilo da se radi o skupim satovima, velikim automobilima ili dizajnerskoj odeći: Lav ništa ne izostavlja i radije rasipa svoj novac umesto da ga gomila u banci. Istovremeno, ovaj horoskopski znak smatra se velikodušnim i darežljivim te stoga voli da daje skupe poklone voljenim osobama.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage takođe imaju rasipničku crtu - uostalom, živi se samo jednom! I tako se onda fino često dogodi da ovaj horoskopski znak krajem meseca ponekad živi izvan svojih mogućnosti i kupuje jedan skupi predmet za drugim. Vaga često dobije poriv za kupovinom, zbog čega bi se trebala češće zapitati treba li zaista određenu stvar. Još jedno tipično ponašanje Vage: zove dostavu hrane premda joj je frižider pun. Neretko je slučaj da neka hrana završi u smeću – a ovu vrstu otpada lako bi se moglo izbeći.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

Škorpija voli ići na (virtuelna) šoping putovanja i nagraditi se. Kupuje kad je srećna i želi učiniti nešto dobro za sebe, ali šopinguje i kad je tužna i traži utehu. U domaćinstvu takođe nema uštede: Škorpija umesto upoređivanja ugovora ostaje verna svojim pružaocima usluga iz lenjosti, čak i ako skuplje plaća. Istovremeno voli ulagati u neobične uređaje poput kuhinjskih mašina, usisavača na baterije, paročistača itd.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Miss7)

Bonus video:

00:11

CECA PROMENILA FRIZURU, VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Ražnatovićka ispratila trend, pa se pohvalila na mrežama: ODUŠEVLJENA SAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track