DVOLIČNE IZDAJICE, UMIŠLJENI I ZLIKOVCI: Ovo su 3 NAJOZLOGLAŠENIJA ZNAKA koja svima idu na NERVE, ali istina je mnogo DUBLJA
Foto: Profimedia

razotkriveni

DVOLIČNE IZDAJICE, UMIŠLJENI I ZLIKOVCI: Ovo su 3 NAJOZLOGLAŠENIJA ZNAKA koja svima idu na NERVE, ali istina je mnogo DUBLJA

Zanimljivosti -

Lavovi su umišljeni, Škorpije večni zlikovci, a Blizanci dvolične izdajice... Često se vide ovakvi natpisi o tri najozloglašenija znaka, ali istina je puno dublja.

1. Lav

Najčešći opisi: Besni egomanijak. Kad razmišljate o Lavu, mogli biste zamisliti nekoga kako se šepuri sa 12 torbi za kupovinu, zureći u prednju kameru svog telefona i glasno razgovarajući na telefon.

Stvarnost: Lavovi se 'napajaju' kreativnim izražavanjem. Sa suncem kao vladajućom planetom, Lav želi da zrači svojom toplinom putem brojnih talenata koje ima i da prenese tu energiju na sve u svojoj okolini. Velikodušni vatreni pripadnici ovog znaka žele da vas motivišu svojim rečima, pokrenuti svojom muzikom i da oduševe ekstravagantnom zabavom iznenađenja. Bitnije im je kako ih drugi vide, nego kako doživljavaju sami sebe. Lavovima je potrebno mnogo hrabrosti da bi neprestano bili izloženi tuđim pogledima.

Uz to, nakon što se izlože, treba im potvrda. Treba da znaju da su prihvaćeni i da njihov trud je viđen i da ih cene. Iza rike, horoskopski Lavovi samo su osetljivi mačići kojima je potrebno mnogo ljubavi.

horoskop, lav
foto: Profimedia

2. Blizanci

Najčešći opisi: Brbljavi dvolični monstrumi. Blizanci su često karakterisani kao prijatelji koji često menjaju mišljenja, a i stavove. Stvarnost: Ovi zračni znakovi imaju dovoljno misli u glavi za dvoje ljudi. Ako se Blizanci čine neobavezujućima, to je verovatno zato što imaju mnogo toga na pameti.

Razmislite: Oni su optimistični i neprestano traže nova iskustva, i da, brbljavi znakovi možda će vam hteti reći sve o sebi pet minuta nakon što se upoznate. Sjajne komunikacijske veštine Blizanaca su poklon njihovog planetarnog vladara Merkura. I iako se možda čini kao da oni govore kao navijeni, u suštini znaju dobro da slušaju. Blizanci su među najotvorenijim znakovima, prihvaćajući različitosti. Njihova prilagodljivost omogućuje im da uspostave odnos bilo s kim. I nisu skloni da osuđuju.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

3. Škorpija

Najčešći opisi: Zlobni filmski negativac. Škorpije su opisani kao tajnoviti zločinci koji su pakleno osvetoljubivi. Možete ih pronaći u vlažnim, mračnim špiljama kako planiraju vašu propast.

Stvarnost: Svakako, Škorpije su tajanstvene, ali to nije zato što imaju zlobne skrivene namere. Pre nešto se odluče nekome da poveruju s tim čovekom se moraju sigurno osećati. Prazni pogledi i mrtvi humor štite Škorpij. Oni su fiksni vodeni znakovi, a često se doimaju poput sante leda. Jednom kad se uvjere da ste iskreni i pouzdani, njihova se hladna vanjska strana počinje topiti i pušteni ste u njihovo meko, empatično unutrašnje carstvo.

Škorpije su toliko intuitivni da biste mogli pomisliti da vam čitaju misli. Površne priče ih ne zanimaju. Oni traže stvarne, intimne ljudske veze. A kad ih jednom pronađu, učiniće sve da zaštite one do kojih im je stalo.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track