MESEC ĆE U SREDU BITI KRVAV! Cela ISTINA će izaći na videlo, a ova četiri znaka će se baš ZNOJITI i NAMUČITI!
Foto: Shutterstock

strpljenje

MESEC ĆE U SREDU BITI KRVAV! Cela ISTINA će izaći na videlo, a ova četiri znaka će se baš ZNOJITI i NAMUČITI!

Zanimljivosti -

U sredu, 26. maja u 13.14 sati nas očekuje pun Mesec, a pomračenje Meseca dogodiće se nekoliko minuta kasnije - u 13.19 sati.

Dobro postavite svoje namere, budite majstori stvaranja nove stvarnosti - neka vas period pomračenja gurne u dimenziju o kojoj niste ni sanjali. Vreme je da se suočite sa svojim emocijama, potisnutim strahovima i da ih se oslobodite. Mesec će se nalaziti u znaku Strelca.

Krvavi Mesec
foto: Profimedia

Mesec će u trenutku pomrčenja postati crven pa ga nazivamo i Krvavi mesec i malo veći nego inače pa se još zove Super mesec.

Astrolozi ističu da će uticaj Krvavog meseca osetiti svi. Njegova energija je izuzetno jaka i donosi povećanu emocionalnu osetljivost, osećaj nemira, teskobe, potisnute osećaje i neizvesnost. Ovoga puta naglasak će biti posebno na temama Strelca, a to su: sloboda, istina i vera u sebe. Uticaj na svakog pojedinca, međutim, povezan je s područjem u kojem se nalazi Strelac u vašoj natalnoj karti.

Pun Mesec je vrhunac lunarnog ciklusa i vremena kada možemo pustiti stvari koje nas opterećuju.

Stvari sada kulminiraju i dostižu vrhunac. Energija je izmenjena i može doneti veliku transformaciju, pa ćete se osećati baš novi Baš kao kada ponovo pokrećemo računalo poslije kvara. Pomrčine nas potiču da se razvijamo, iako su oličenje napete energije, ona su i magični pokretač dobre sudbine jer nam donose važne smjernice i lekcije.

Istina će izaći na videlo i mesečina će sjajno obasjati one delove našeg života koje do sada nismo dobro videli.

Mnogi ljudi u ovom trenutku mogu promeniti svoj sistem verovanja. Percepcija stvarnosti koju smo možda imali čitavog života može se poljuljati i potpuno promeniti. Najviše će promene osetiti Strelčevi, Blizanci, Ribe i Device, mogu da se osete kao da su na nekoj raskrsnici i ne mogu da odluče u kom pravcu će da krenu. Prošlost će im se vratiti kao bumerang.

krvavi Mesec
foto: Profimedia

kurir.rs/atma

02:32

Kurir dnevni horoskop za 25.5.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track