Najnovije vesti

ŠTO SUDBINA SPOJI, NIKO NE RAZDVOJI! Samo jedan horoskopski znak je stvoren za VAS i to je ljubavni par za VEČNOST!
Foto: Profimedia

svako ima nekog

ŠTO SUDBINA SPOJI, NIKO NE RAZDVOJI! Samo jedan horoskopski znak je stvoren za VAS i to je ljubavni par za VEČNOST!

Zanimljivosti

Obično se na Internetu mogu pronaći brojni tekstovi o tome koji si horoskopski znakovi odgovaraju u ljubavi (i u krevetu).

Međutim, za svaki horoskopski znak postoji jedan drugi koji mu savršeno odgovara - po karakteru i osobinama.

horoskop, vatra
foto: Profimedia

Ovan

Ovnu treba Devica u životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna - a posebno drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog Ovna s obe noge na zemlji.

Bik

Bez Vodolije se Bik neće dobro snalaziti. Naime, Vodolija je puna energije, temperamentna je i uopšteno fascinantno biće. To oduševljava Bika koji se veseli i zna uživati u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

Blizanci

Blizanci ne mogu zamisliti život bez Bika. Bik je jako strpljiv sa ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za nadopuniti živahnog Blizanca.

par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Rak

Ako postoji znak bez kojeg rak ne može, onda je to Škorpija. Ona je hrabra, odlučna i neustrašiva. Osim toga je strastvena i verna. Upravo to što treba osećajnom i suzdržanom Raku.

Lav

Kako bi mu život bio ispunjen, Lavu treba Vodolija u svom okruženju. Svejedno je li u krugu prijatelja ili porodice. Glavno da Lav može profitirati od samostalnosti, odlučnosti, idealizma i energije Vodolije. To imponuje samopouzdanim i spontanim Lavovima.

Devica

Strelac je - sa svojim humorom, opuštenošću i dalekovidnošću - ponekad perfekcionistički nastrojenoj Devici savršena dopuna.

par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage trebaju Ribu u svom životu, jer ona je saosećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osećajnim Vagama koje teže za ravnotežom.

Škorpija

Škorpiji je jako teško bez Vage. Ona je osećajna, diplomatski nastrojena i ima na ljude izjednačujući učinak. Škorpija je ipak često vrlo instinktivna, stroga i izazovna – pa tako ova dva znaka čine u prijateljstvu, na poslu i u porodici savršen duet.

Strelac

Strelcu u životu treba Lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovernog Strelca dobra suprotnost.

ljubav, sastanak
foto: Profimedia

Jarac

Život Jarca lepši je ako ga može provesti s Blizancem. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponira savesnom, često suzdržanom i pomalo tromom Jarcu.

Vodolija

Vodoliji treba Raka u svom životu. Rak je osećajan, ima smisla za humor te je vrlo maštovit. Takođe je vrlo brižan tip. To dopunjava Vodoliju, jer ponekad zna biti vrlo impulsivna i napadna, te čak i živčana i ekscentrična.

Ribe

Za Ribe je život bez Jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentrisan i vrlo pouzdan. Osim toga je verno biće. Upravo to što treba emocionalnom i ponekad preosetljivom Jarcu.

Poljubac, par, ljubav, veza
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Miss7)

Bonus video:

ŽENA OŠIŠALA SLAVNOG PEVAČA I SVI SU ODUŠEVLJENI NOVIM IZGLEDOM: Fanovi kažu da izgleda 15 godina MLAĐE i da je PRAVI frajer!
00:25

ŽENA OŠIŠALA SLAVNOG PEVAČA I SVI SU ODUŠEVLJENI NOVIM IZGLEDOM: Fanovi kažu da izgleda 15 godina MLAĐE i da je PRAVI frajer!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track