MAJKA OTKRILA TRIKOVE KAKO DA BORAVAK SA BEBOM NA PLAŽI UČINITE JEDNOSTAVNIM: Evo šta treba da ponesete sa sobom! I vama će uspeti
Foto: Printscreen/TikTok/thebastfamily

praktično

MAJKA OTKRILA TRIKOVE KAKO DA BORAVAK SA BEBOM NA PLAŽI UČINITE JEDNOSTAVNIM: Evo šta treba da ponesete sa sobom! I vama će uspeti

Zanimljivosti -

Odlazak na plažu sa bebom može biti zabavan, ali je zasigurno veliki izazov, kako za novopečene majke, ali i za iskusne. Postoji pregršt stvari koje biste trebali da ponesete, kako biste bili sigurni da ćete u svakom trenutku imati sve što je potrebno.

Mama po imeju Kejt Bast na TikToku deli sa roditeljima korisne savete, a njene videe pogledalo je više od 1.000.000 ljudi. Posebno je popularan onaj koji se tiče saveta za odlazak na plažu sa detetom.

Naime, njen savet je da deci kremu sa zaštitnim faktorima nanosite četkicom za puder, ali i da na plažu ponesete mali bazen koji ćete napuniti vodom, a onda je ugrejati na suncu.

Osmislila je i kako da od čaršava napravite sigurno mesto za igru, a za igračke predlaže da ih stavite u mrežastu vrećicu kako ne biste nepotrebno unosili pesak u kuću i automobil kad krenete sa plaže.

Mnoge mame bile su oduševljene ovim trikovima, pa su joj uputile reči hvale.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:09

TURNIR ZA OSOBE SA CEREBRALNOM PARALIZOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track