PRE ĆE KAMEN DA ZAPLAČE NEGO ONI! Ovih 6 horoskopskih znakova nema OSEĆANJA, prazni su kao LJUŠTURA i baš ih briga za SVE!
Foto: Profimedia

astrologija

PRE ĆE KAMEN DA ZAPLAČE NEGO ONI! Ovih 6 horoskopskih znakova nema OSEĆANJA, prazni su kao LJUŠTURA i baš ih briga za SVE!

Zanimljivosti -

Jeste li ikada upoznali osobu za koju vam se učinilo da uopše nema osećanja i da je nije briga ni za koga?

Ako je verovati horoskopu, šest horoskopskih znakova ističe se kad je bezosećajnost u pitanju.

devojka, anksioznost, tuga
foto: Profimedia

Rak

Zašto su Rakovi tako hladni? Ako su bili povređeni ili ih je neko na neki način izdao, mogu postati vrlo bezosećajni. Ponašaće se kao da je osoba koja ih je razočarala za njih mrtva.

rak
foto: Profimedia

Jarac

Jarčevi nemaju osećanja i ljude koje ih pokazuju smatraju slabićima. Više vole da se o njima misli kao o praktičnim i ambicioznim osobama. Vole iskorišćavati druge ljude za sopstvnu korist i ne osećaju žaljenje.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije ne vole da se bave tuđim problemima i žele to izbeći pod svaku cenu. Njima nemojte ići kad vam treba rame za plakanje. Ako ste pogrešili, to je na vama jer u srcu Vodolije nema mesta za empatiju.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Devica

Postoje trenuci kada Device uistinu veruju da su najpametnije i da svi ostali nisu ni upola briljantni kao one. Budući da su toliko usresređene na ono što im se događa u glavi, ponekad mogu zanemariti ono što im se događa u srcu. Druge ljude će živcirati pametovanjem i perfekcionizmom kojem teže.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci mogu biti nepredvidivi - u jednom trenutku se čine dragi i prijateljski raspoloženi, u drugom su hladni i bezosećajni. Ako ih povredite, neće ih biti briga za vas i zatvoriće se kad pokušate sa njima razgovarati.

blizanci
foto: Profimedia

(Kurir.es/A.M./YourTango)

Bonus video:

00:20

ĆERKA GOCE TRŽAN IZRASLA U PRAVU LEPOTICU! Pevačica je Lanu dobila sa Ivanom Marinkovićem, a ona Rašu gleda kao OCA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track