NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. JULA: Vežbajte jogu, odmarajte i nemojte zatvarati SRCE jer vas LJUBAV ćeka iza ćoška!
Foto: Profimedia

astrologija

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. JULA: Vežbajte jogu, odmarajte i nemojte zatvarati SRCE jer vas LJUBAV ćeka iza ćoška!

Zanimljivosti -

Pred vama je horoskop od 5. do 11. jula. Najsrećniji znakovi ove nedlje biće Bik, Ribe i Škorpija.

horoskop, venera, rak
foto: Profimedia

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte da objasnite kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali biće blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili jer takva pravila igre. Ipak, držite se postavljenjih ciljeva.

SAVET: Budite ono što jeste.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

BIK

LJUBAV: U vašim ličnim odnosima vladaće ležernost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se nekuda mora izaći ili nešto nekom dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacije.

KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Nadilazićete ih svojom maštom i sposobnosšću prilagodbe. Pokazaćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

SAVET: Imate dovoljno snage za sve što trebate.

bik
foto: Profimedia

BLIZANCI

LJUBAV: Osećaćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami uglavnom će maštati.

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Imajte više poverenja u druge.

SAVET: Ne nadmudrujte se.

blizanci
foto: Profimedia

RAK

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve znati unapred.

KARIJERA: Sarađivaćete se svima oko sebe i to vrlo efikasno. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve s kojim rade. Učiniće to i više nego uspešno. Prolazite određene transformacije.

SAVET: Humorom pobedite brige.

rak
foto: Profimedia

LAV

LJUBAV: Iskreni saveti dobrih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo vama pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za praktičnom knjigom gde će naći niz korisnih uputstva za svoj privatni život. Primijeniće ih tek kasnije kad budu sa nekim.

KARIJERA: Verovatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovaj put postiglo smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, nađite načina kako nagraditi i druge oko sebe.

SAVET: Nije zlato sve što sija.

horoskop, lav
foto: Profimedia

DEVICA

LJUBAV: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne erotske ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, nije baš tipično za vas. Moralna dviumljenja pratiće ovakvo stanje po cele dane.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja sa ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla malo putovati.

SAVET: Čuvajte svoju energiju.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

VAGA

LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno primeniti samokontrolu jer ćete povremeno reagirati kako ne treba. Razmislite o svemu.

KARIJERA: Uslijediće podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da se napravite malo važni. Nema potrebe za tim. Radije samo radite, a kasnije pustite durge da vas hvale. Tako će sve biti verodostojnije.

SAVET: Uživajte u sportu i u životu.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ovih dana pratiće vas lepe ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekom izrazite ljubav. Neki će povremeno osećati nedostatak atrakcija, pa će rado smišljati događaje koji nemaju relano uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekom.

KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u poduzeću.

SAVET: Nađite svaki dan pet minuta mira samo za sebe.

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

LJUBAV: Pred vama su dani u kojim će biti šarenih ljubavnih iskustava. Oni koji su još sami neka se doteraju i izađu među ljude, ali neka njihovi kirterijumi budu realni. Oni u vezama bit će sasvim zadovoljni ako prihvate voljenu osobu takvu kakva jest.

KARIJERA: Volite kreativan ili umetnički rad, ali ovih dana cenite pre svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutovati sa kolegama. Svoje poslovne interese usmerivaćete prema spomenutom kriterijumu.

SAVET: Razgibajte svoje zglobove. Prošetajte.

Strelac
foto: Profimedia

JARAC

LJUBAV: Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da krititikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade sa mladima dobiće lepu priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i početi graditi kule u vazduhu. Mogućnost je tu, ali treba biti realan. Ostanite na zemlji, jer slava je prolazna.

SAVET: Biće nemirnih snova.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

VODOLIJA

LJUBAV: Vaši privatni odnosi biće dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. I to je nešto.

KARIJERA: Uzećete stvari u svoje ruke, dati sve od sebe i napraviti veliki korak prema napred. Oni koji rade sa vama ceniće vaš trud. Neki će možda već sad dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigli.

SAVET: Ne zaboravite na svakodnevne kratke predahe.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

RIBE

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti sa nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali.

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za finansije ili nove sastave koji bi mogli poboljšati prihode u onom što radite. Izgradićete nove planove u tom smislu. Borićete se za podršku drugih da ih provedete u delo ili da ih barem pokrenete. SAVET: Vežbajte jogu svaki dan.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Ehoroskop)

Bonus video:

00:30

VRELI PLES SANJE KUŽET: Voditeljka zavrckala u kupaćem kostimu i zapalila mreže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja