HOROSKOP ZA JUL: Neko će naći LJUBAV svog života, drugi će se samo praviti da RADE, a ovaj znak mora da se pripazi SAOBRAĆAJA!
Foto: Shutterstock/Billion Photos

astrologija

HOROSKOP ZA JUL: Neko će naći LJUBAV svog života, drugi će se samo praviti da RADE, a ovaj znak mora da se pripazi SAOBRAĆAJA!

Zanimljivosti -

Pred vama je horoskop za mesec jul. Neki će se zaljubiti, neki će biti uspešni na poslovnom planu.

horoskop, venera, rak
foto: Profimedia

OVAN

Pokrenuće se nova poslovi, a vaš angažman će biti veći nego pre. Zavisno od vrste posla, neki će raditi od jutra do sutra, dok će drugi ipak uspevati da glume da rade za dvoje. Istovremeno će u vašoj vezi zavladati blaga distanca jer vas ljubavne planete baš i ne podržavaju. Izdržite. Uz malo humora biće dobro.

BIK

Celi mesec bićete vrlo aktivni. Povremeno ćete osećati veliku snagu, a već idući trenutak iscrpljenost jer ćete retko odmarati. Baš te male pauze bile bi potrebne kako bi ostali punih baterija i radili efikasno. Radićete bez predaha, novca ćete imati. Lični odnosi biće bolji u prvom delu meseca, no i u nastavku neće biti loše.

horoskop, bik
foto: Profimedia

BLIZANCI

Verovatno ćete se malo udaljiti jedno od drugog. Drugi deo meseca donosi poboljšanje, ali ne i bajku u ljubavi, no i to je nešto. Sva ostala područja života ići će vam od ruke, pa ako radite, gledaćete da što bolje iskoristite prilike pred sobom. U tome ćete biti uspešni. Neki će čak menjati kolegu koji je na bolovanju i raditi više.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

RAK

U prvom delu meseca obavljaćete niz priprema za poslovne aktivnosti koje će se razviti u drugom delu meseca. Biće tu niz zahteva, a kako ste vi dosledni, tražiće vas na sve strane. Bićete na usluzi svima i u svakom trenutku znaćete šta treba. Za ljubav je povoljnija druga polovina meseca.

horoskop, rak
foto: Profimedia

LAV

U svoj odnos sa voljenom osobom vi ćete većinu ovog meseca unositi novosti. Ova transformacija ići će kako kroz dnevnu svakodnevnicu, tako i kroz seksualnost. U poslu ćete imati podršku drugih ljudi koji će vas simpatizirati. Neki će naći izdašne sponzore koji će im pomoći da ostvarite svoje željno čekane projekte.

horoskop, lav
foto: Profimedia

DEVICA

Pred vama je lep mjesec. Strastvenost i emotivnost provlačiće se kroz vaše lične odnose gotovo svakodnevno. Veze će oživeti, a oni koji su još sami gledaće čim pre preći sa reči na dela. Biće uspešni u zavođenju. I posao će se razvijati dobro. Biće i onih koji će usavršiti svoja stručna znanja. Imaćete energije.

horoskop, devica
foto: Profimedia

VAGA

Dobar razvoj ličnih odnosa nastaviće se većinu ovog meseca. Neki će otkrivati nove horizonte u svojoj vezi, dok bi drugi mogli ostvariti ljubav sa osobom koja je pomalo egzotična. U poslu će se sve više ceniti vaše znanje. Najbolje će proći oni koji su već stekli svoje diplome. Redovno se odmarajte.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Uzvišenost osećaja ili idealizovanje biće obeležje ovog meseca. Samci će tražiti osobu svojih snova i ništa manje od toga. Nije nemoguće da je i nađu. Probleme koji su stvarali distancu između vas i druge strane rešavaćete lakše. Neki će dobiti priliku za napredovanje u karijeri. Ne izlažite donji deo tela hladnoći.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

Živciraće vas što je sve tako obično, nedostajaće vam pravog izazova, kako privatno, tako i poslovno. Zato bi neki mogli povući ishitrene poteze iz čiste dosade i bahatosti. Budite pametni i obuzdajte se. Mudar čovek znaće prepoznati kad je vreme za akciju, a kad nije. Pokušajte napraviti malu inventuru svog života.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

JARAC

Vaša principijelnost neće vas odvesti daleko jer će napetosti biti van vaše kontrole. Pazite kako se izražavate. Imaćete i snage i mogućnosti da se razvijate, ali uz mudar pristup. U ljubavi ćete pokazati zavidnu erotsku maštu. Bićete zanimljiv ljubavnik. Poseban oprez potreban je u saobraćaju i na putovanjima. Dobro se pripremite za iste.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

VODOLIJA

Tokom ovog meseca ipak će doći do poboljšanja ličnih odnosa. Neće to još biti bajka, ali biće vam lakše. Otvoriće se nove ljubavne prilike u kojim će i dalje trebati dosta takta i diplomatije, ali ipak će ići bolje nego dosad. Poslove ćete razgranati što šire, a neki će se povezati sa ljudima iz inostranstva. Dobro je.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

RIBE

Pred vama je mesec pun izazova, a naročito u poslu. Neki će čak biti u iskušenju da prekinu jednu saradnju. Zahtevi i pritisci će biti povećani, a vaša energija mala. Zato se što bolje organizujte. Kroz ove napetosti mogli biste i napredovati, no stres je neizbežan. Redovno se opuštajte. Ljubavni život će biti osrednji.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Ehoroskop)

Bonus video:

00:37

BOBO, PRASE JE PROFESIONALNIJE OD TEBE! Miloš Biković objavio URNEBESNI video sa snimanja FILMA i svi su prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track