MUŠKARAC NA PLAŽI SE BUNIO PROTIV BIKINIJA: Devojka mu uputila BRUTALNE reči i dobro mu odbrusila, sada se šale SVI sa njim! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

au, baš ga spustila

MUŠKARAC NA PLAŽI SE BUNIO PROTIV BIKINIJA: Devojka mu uputila BRUTALNE reči i dobro mu odbrusila, sada se šale SVI sa njim! VIDEO

Zanimljivosti -

TikTokerka Kejti Simons nedavno se obračunala sa muškarcem koji je po plaži na Floridi paradirao sa transparentom "Bog kaže da hršćanke treba da se oblače čedno", a njen video postao je viralni hit.

Kejti Simons, bog, kupaći
foto: Printscreen/TikTok

Kupačica se obratila konzervativnom propovedniku i upitala ga očito pitanje - zar bi se žene trebalo da se pokriju i na plaži?

"Gospodine, ovo je plaža. Zar bi trebalo čedno da se obučemo na plaži?", upitala ga je Simons, koju je jako zabavio izbor lokacije za ovaj usamljeni protest. Baš kada joj je muškarac krenuo da objašnjava svoj stav, TikTokerika ga je prekinula drugim pitanjem: "Šta ako Bog ne postoji?"

Video je pregledan više od 650.000 puta, a mnogi komentatori iskoristili su svoje poznavanje Biblije kako bi ukazali na to da je muškarac poprilično licemeran.

Kejti Simons, bog, kupaći
foto: Printscreen/TikTok

"Bog kaže da hršćani ne gledaju u žene požudno. Matej 18:9 - 'Navodi li te na greh vlastito oko, iskopaj ga i baci!'", "Biblijska skromnost ne odnosi se na pokrivanje ženskog tela, već o tome da ne pokazujete da ste bogati nošenjem hrpe nakita", poručili su korisnici TikToka.

Drugi su uvereni kako je muškarac paradirao sa znakom po plaži kako bi imao priliku da bulji u žene, a da njima ne bude toliko neugodno.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track