SUMNJATE DA VAS NEKO LAŽE? Ovo su znakovi na koje bi trebalo da OBRATITE PAŽNJU dok razgovarate sa drugim ljudima!
Foto: Profimedia

SAVET

SUMNJATE DA VAS NEKO LAŽE? Ovo su znakovi na koje bi trebalo da OBRATITE PAŽNJU dok razgovarate sa drugim ljudima!

Zanimljivosti -

Svi smo u nekom trenutku života priželjkivali da možemo da čitamo tuđe misli. Ipak, ljude možete čitati i to posmatrajući njihov govor tela, a ovo su znakovi koje bi trebalo da proučite.

1. Pratite njihove oči

Pogled udesno i ravno prema gore značio bi da vas neko laže jer aktivira maštu, dok se sećanje aktivira na levoj strani. Pogled levo i dole tokom razgovora znači da se govornik priseća činjenica ili sakuplja svoje misli, piše "Tutiralspoint".

2. Ako previše klimaju glavom

Ponekad kad govorimo o nečemu što drugome možda nije poznato, on bi mogao da počne preterano da klima glavom. Ako neko sumnja u svoju sposobnost da sledi uputstva, počeće nekontrolisano da klimati glavom. Kada primetite da neko to radi, usporite i pokušajte nešto da kažete na na drugačiji način, prenosi "Fearless motivati".

3. Lažni osmeh

Mnogi od nas se žale na bore koje se pojave prerano. Ali ono što nismo znali je to da bore zapravo mogu reći da li je osmeh iskren ili nije. Kada se lažno smejete vaše oči se neće smešiti zajedno sa usnama, prenosi "Daily Hunt".

laganje, šaputanje
foto: Profimedia

4. Stiskanje vilice

Stisnuta vilica je znak stresa. Ako vidite da to čine, znači da razmišljaju o nečemu stresnom. U svakom slučaju, primetite li to ili ne, morate znati da se to njima događa podsvesno, piše "Daily Hunt".

5. Kako da znate jesu li njihove emocije prisiljene

Ako je jedna strana njihovog lica aktivnija od druge, verovatno je da glume emocije, pokazale su studije.

7. Obratite pažnju na njihovu udaljenost

Obratite pažnju na to koliko vam je udaljena bliska osoba kada razgovarate kako biste utvrdili gleda li vas blagonaklono. A ako se neko povuče kad se približite, to bi mogao biti znak da veza nije obostrana. Ponekad možete čak reći i kakav je odnos između dvoje ljudi prema udaljenosti između njih, prenosi "Fremont".

žena, misli, odluka
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:50

BOJANA STAMENOV NIKAD OŠTRIJE O EVROVIZIJI: Potpuno sam RAZOČARANA, mlako je! OTKRILA i šta misli o našim predstavnicama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track