SA NJIMA JE ŽIVOT VEČITO SMEJANJE! Ovo su 3 najduhovitija horoskopska znaka čije društvo OBOŽAVAMO!
Foto: Profimedia

astrologija

SA NJIMA JE ŽIVOT VEČITO SMEJANJE! Ovo su 3 najduhovitija horoskopska znaka čije društvo OBOŽAVAMO!

Zanimljivosti -

Duhovitost je jedna od najpoželjnijih i najprivlačnijih osobina, ne samo kada je reč o ljubavnim partnerima, već i o prijateljima, kolegama i drugim osobama sa kojima smo bliski i u svakodnevnom kontaktu. Koliko smo smešni, navodno zavisi i od našeg horoskopskog znaka.

Kako tvrdi horoskop, neki znakovi su obdareni naročito dobrim smislom za humor, a mi otkrivamo koja su to tri najduhovitija horoskopska znaka u čijem društvu volimo biti i na čije se šale kidamo od smeha.

smeh
foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci su poznati po svom izrazitom daru govora, vešto barataju dosetljivim pošalicama, a najveštiji su u smišljanju kratkih i oštroumnih šala. Blizanci takođe imaju retku sposobnost da znaju zadirkivati druge, a da ne pređu granicu dobrog ukusa, odnosno da njihovo zadirkivanje ne ispadne zloćesto ili uvredljivo. To je verovatno zato jer se znaju šaliti i na vlastiti račun i nemaju problema da i sami sebe ponekad ismejavaju.

Pričanje dužih duhovitih priča možda nije njihova najjača strana (lako im postane dosadno), no Blizanci su uvek raspoloženi za sarkastični komentar ili presmešnu upadicu koja savršeno sažima ono što se upravo dogodilo.

blizanci
foto: Profimedia

Vaga

Vrlo prijateljski raspoložene Vage najdruštveniji su znak horoskopa, pa ne čudi da su i jedan od najduhovitijih znakova. Vaga se hrani energijom drugih ljudi, pa ako se vi smejete, i ona se smeje. Znači li to da će ponekad otići u neugodne krajnosti kako bi bili sigurni da se svi oko njih dobro zabavljaju? Da. Jesu li uspešni u tome i sve oko sebe uvek dobro nasmiju? Itekako.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Strelac

Dosetljivost i bistrina Strelcu dolaze kao od šale i ovaj vatreni znak može se pohvaliti titulom najduhovitijeg u celom horoskopu. Strelčevi su poznati po tome da u svakoj situaciji mogu pronaći nešto duhovito, oni su onaj prijatelj zbog kog se valjate po podu od smeha čim kroče u prostoriju.

Strelci su savršeno društvo za trenutke krize jer će i u groznoj situaciji znati pronaći jednu smešnu stvar i tako vam pomoći da se osećate bolje. Takođe su fantastični pripovedači, sposobni da običan dan pretvore u pravu komediju. Imate li među bliskim osobama i Strelca (ili više njih), verujemo da vam smeha i zabave ne nedostaje u životu.

Strelac
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Zadovoljna.hr)

Bonus video:

01:10

DIMENZIJE PROBLEMA GLOBALNOG ZAGREVANJA SU OGROMNE! Klimatolog objasnio kako pojedinac može da utiče na poboljšanje situacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track