ŽENE, AKO ZNATE ŠTA TRAŽITE KOD MUŠKARCA, EVO SAVETA: Zodijak otkriva u kom znaku možete pronaći vašeg IDEALNOG partnera!
Foto: Shutterstock

astrologija

ŽENE, AKO ZNATE ŠTA TRAŽITE KOD MUŠKARCA, EVO SAVETA: Zodijak otkriva u kom znaku možete pronaći vašeg IDEALNOG partnera!

Zanimljivosti -

Muškarac Lav najviše voli da se smeje u odnosu na sve znakove, voli zabavu i kao da do kraja života uspešno održava onaj sjaj u očima. Rak je u stanju da sluša partnerku pažljivo i saosećajno satima.

par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Ako tražite vernog muškarca

Muškarac rođen u znaku Bika je najverniji partner Zodijaka. Ali, to očekuje i od partnerke, jer on neveru nikad ne oprašta.

Prilično veran je i Rak, ali nešto manje intenzivan od Bika. Biće veran dokle mu partnerka iskazuje poštovanje i poštuje njegovu majku.

Vrlo odan je i Lav, ali ta odanost može da izbledi ako ga partnerka ne podržava u svemu što radi.

I muškarac Vaga se našao u ovoj skupini, što će neke pomalo iznenaditi jer je on poput leptirića - u stalnoj vezi ostaće uglavnom iz straha od samoće.

muškarac, osmeh, stariji muškarac
foto: Profimedia

Ako tražite muškarca na kog se možete osloniti

Muškarac Ovan voli da "spašava" partnerku poput princa na belom konju, to ga čini vrlo srećnim pa se ona može skroz osloniti na njega.

I Bik je vrlo pouzdan, a oslonac pruža tek kad mu je skroz jasno o čemu se radi, iako zna biti spor u shvatanju, a ponekad se čini i pomalo neosetljiv na potrebe svoje izabranice.

Rak je najpouzdaniji znak Zodijaka, a porodica mu je najvažnija. On sve svoje odgovornosti shvata ozbiljno.

Muškarac Devica je vrlo pouzdan, ako se oslanjate na njegovu sposobnost organizacije.

čovek, muškarac, automobil
foto: Profimedia

Ako tražite nežnog muškarca

Muškarac Riba je na glasu kao najsaosećajniji. Vrlo je empatičan pa razume kako se partnerka oseća i što joj je potrebno.

Muškarac Devica jako ceni dobrotu kod ljudi pa je i sam takav - ne može podneti bilo kakvu vrstu okrutnosti prema ijednom živom biću. Dobrota je po njemu najvažnija ljudska osobina. Dobar je i nježan prema svima, a posebno prema izabranici.

par, krevet, odnosi, ljubav, veza, brak, nežnost, romantika
foto: Profimedia

Ako tražite muškarca sa smislom za humor

Muškarac Lav najviše se voli smati od svih znakova, voli zabavu i kao da do kraja života uspešno održava onaj sjaj u očima. On će napraviti sve da vas nasmeje, ponekad i iz pomalo sebičnih razloga - jer voli da bude u centru pažnje i da prima ovacije.

I Vodolija je vrlo vedar i pomalo neozbiljan tip muškarca. U stanju je u svakoj situaciji pronaći nešto smešno.

smejanje, smeh
foto: profimedia

Ako tražite inteligentnog muškarca

Muškarac Jarac često je vrlo obrazovan, no to ne znači nužno i da je preterano inteligentan.

Devica je muškarac koji je verovatno obrazovan i kulturan, i odličan je za duge filozofske rasprave o širokom spektru tema. Osim toga, ovaj znak glasi za jednog od najinteligentnijih znakova Zodijaka.

Nauka, Um, Pamet
foto: Profimedia

Ako tražite strastvenog muškarca

Definitivno - muškarac Škorpija. Ovaj potentan znak je prepun strasti, a osim toga, u njemu ćete pronaći i dovoljno ljubavi i snažnu želju za zabavom, istraživanjem, putovanjima...

Muškarac Ovan je, takođe, vrlo strastven, no on poseduje neku sirovu, grubu energiju. On je idealan izbor za žene koje vole kad muškarac vodi glavnu reč i preuzima inicijativu.

Blizanac je odličan izbor za žene koje vole seksualnu raznolikost, uzbuđenje i osećaj opasnosti.

ljubav, strast
foto: Profimedia

Ako tražite muškarca koji zna slušati

Muškarac Rak je najbolji izbor za to jer je u stanju da partnerku pažljivo i saosećajno sluša satima.

I Riba je muškarac koji zna slušati, saosećati i davati do znanja coljenoj osobi da razume to kroz šta prolazi.

pričanje, slušanje, priča, jezici, govor
foto: Profimedia

Ako tražite romantičnog muškarca

Ovan je dobar izbor ukoliko želite muškarca klasičnog tipa romantike - otvaranje vrata, prekrivanje devojke svojom jaknom kad je hladno... On ozbiljno shvata ulogu muškarca u vezi, na onaj pomalo staromodan način.

I muškarac Škorpija je romantičan tip koji pokušava održavati ljubavnu iskru u vezi. No, za razliku od Ovna, on voli sveže i zanimljive stvari, i obožava partnerku da svako malo iznenadi nekom zanimljivom idejom.

Muškarac Riba je najromantičniji znak, ako volite cveće, večere uz sveće... On voli romantiku zbog romantike, ne zbog osećaja dužnosti ili strasti, kao Ovan ili Škorpija.

Osmi mart, romantika, cveće
foto: Facebook Printscreen Vojska Srbije i Ministarstvo odbrane

Ako tražite zgodnog muškarca

Muškarac Vaga je vrlo privlačan na neki pomalo tradicionalan način. Često ima simetrično lice i lepu atletsku građu. Osim toga, vrlo je šarmantan.

Strelac je muškarac koji poseduje "ono nešto" što izluđuje žene i užasno ih privlači. Teško je reći o čemu se radi, to može biti pogled, način na koji se smeje, govori, kreće se...

Jarac pak ima vrlo lepo oblikovane usne koje jednostavno zovu na poljubac.

I Škorpija se našla u ovoj skupini, ali ne zbog klasične lepote ili šarma, već je u stanju zagolicati maštu žene toliko da ne može prestati da misli na njega.

ćelavac, ćelavi muškarac, muškarac
foto: Profimedia

Ako tražite elegantnog muškarca

Muškarac Ovan ima naviku da uvek pomno bira odeću za određenu situaciju.

Rak obožava da kupuje odeću i dodatke pomno pazeći na svoj stil.

Lav ima slične navike kao i Rak kad je odevanje u pitanju, no on to radi jer želi da mu se muškarci dive, a žene obožavaju.

Panika, Promena, Covek, Muskarac

(Kurir.rs/A.M./Atma.hr)

Bonus video:

00:15

SLAĐA PREŠLA ĐANIJU PREKO SVEGA: Folker se ne odvaja od žene, a ona ga ne ispušta iz zagrljaja! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track