NOVA DESTINACIJA U NAŠOJ PONUDI: Renomirani hoteli, barovi i šoping uz more, sunce i odmor
Foto: Promo

NOVA DESTINACIJA U NAŠOJ PONUDI: Renomirani hoteli, barovi i šoping uz more, sunce i odmor

Žena -

Šarm el Šeik je letovalište posebno popularno među roniocima. Nije ni čudo, jer toplo, prozirno more ukrašeno koralima, pruža jedinstven doživljaj, dok ribice svih veličina i boja bezbrižno plivaju oko radoznalih turista. Nalazi se na obali Crvenog mora, na istoku Egipta, na samom jugu polusotrva Sinaj. Renomirani hoteli, mnoštvo barova i prodavnica daju puno izbora za ispunjeno letovanje.

Travelland
foto: Promo

Šarm El Šeik je nova destinacija u ponudi, pa je svaki hotel pažljivo odabran, a raznovrsna ponuda je formirana tako da svako može pronaći onaj idealan, u kojem će se istinski odmoriti i uživati maksimalno. Za ljubitelje ronjenja, koji istovremeno vole egipatski duh i sve što na sebi nosi dodir arapskog, dopašće se mesto Maya, u kojem se nalazi hotel Iberotel Palace 5*.

Travelland
foto: Promo

Iberotel Palace 5* koji se nalazi u Maya Bay-u, udaljen je 20 km od aerodroma i 10 km od Naama Bay, najpoznatijeg mesta u Šarm El Šeiku.

Travelland
foto: Promo

Hotel se nalazi na udaljenosti za prijatnu i laganu šetnju do starog grada, koji je doživljaj za sebe – brojni restorani i kafići, u egipatskom maniru, kao i prodavnice sa lokalnom robom i suvenirima, kojima je jako teško odoleti.

Travelland
foto: Promo

Hotel ima svoju peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, a obuća za plažu se savetuje zbog prisustva korala. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna na plaži, kao i na bazenu. U ponudi hotela su dva otvorena i jedan zatvoreni bazen.

Travelland
foto: Promo

Pored sunčanja, kupanja u moru i bazenu, gostima hotela Iberotel Palace 5* je na raspolaganju dosta drugih aktivnosti, bilo da je u pitanju rekreacija ili zabava – aerobik, vaterpolo, odbojka na plaži, boćanje, stoni tenis i organizovana animacija u toku dana i večeri. Takođe, bez doplate, gosti hotela mogu da koriste i teretanu. Mališani se mogu zabaviti u mini klubu i na dečijem igralištu.

Travelland
foto: Promo

Hotel u ponudi ima 263 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu. Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).

Travelland
foto: Promo

U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – La Coupole (glavni restoran), Blue Marine, Toscana (italijanski restoran) i Ali Baba (orijentalna kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool Bar, Pappagalio Lobby Bar i Borsalino Pub.

Travelland
foto: Promo

Za dodatne informacije možete se informisati putem call centra 011 655 78 00 ili posetiti naš zvanični sajt. U ponudi su brojni hoteli u Turskoj – Antalijska i Egejska regija. Osim Šarm El Šeika, tu je i čuvena Hurgada, sa odličnim hotelima i dobrim plažama.

Travelland
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track