GLUMAC IZ HIT FILMA OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Slučaj je pun OBRTA, manekenka tvdi da ima DOKAZE, a on sve NEGIRA!
Foto: Printscreen/Instagram

ozbiljna situacija

GLUMAC IZ HIT FILMA OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Slučaj je pun OBRTA, manekenka tvdi da ima DOKAZE, a on sve NEGIRA!

Pop kultura -

Glumac Džoel Kinaman je pod istragom švedskih vlasti zbog optužbi da je navodno silovao jednu ženu i proces je u ranoj fazi, ali zvezda serije "Altered Carbon" negira optužbe.

Glumac je sada predmet istrage, a švedski tužioci su objavili da ga traže zbog silovanja i da je taj slučaj povezan sa skorašnjom zabranom prilaska koju je Džoel dobio protiv žene za koju je on tvrdio da ga ucenjuje prenosi TMZ.

Kinamanov portparol je izjavio da je žena otišla u policiju tek posle pravosnažne zabrane prilaska.

Džoel je otkrio da je u pitanju švedska manekenka Gabrijela Magnuson sa kojom je nekoliko puta tokom 2018. godine bio u intimnim odnosima, a kada je prestao da joj se javlja ona je počela da ga proganja i ucenjuje. On je to objavio na svom Instagram profilu kao i detalje ucenjivanja.

Takođe, napisao je da je u toku veze sa novom devojkom od Gabrijele dobijao pretnje da će biti prijavljen za silovanje i da će mu karijera biti uništena, a da će ona dobiti dobar marketing. Džoel u detaljnoj objavi na Instagramu napisao je i da postoji snimak razgovora između njega i Gabrijele koji potvrđuje da su njene optužbe laž. Naveo je i da je manekenkin brat potezao pištolj na njega kada se sreo sa njima da bi porazgovarali o svemu.

Džoel Kinaman je veren za manekenkom Keli Gejl kaže da je ova situacija jako neprijatna za njega i za njegovu porodicu, i da će sarađivati sa policijom kako "biu skinuo ljagu sa svog imena".

Džoel treba da se pojavljuje u novoj verziji filma "Suicide Squad".

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

SLAĐA PREŠLA ĐANIJU PREKO SVEGA: Folker se ne odvaja od žene, a ona ga ne ispušta iz zagrljaja! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track