DECA GA NISU SLUŠALA, ALI TATA JE NAŠAO NAČIN DA IM DOSKOČI: Podelio svoj TRIK na mrežama, svi umiru od SMEHA i zovu ga GENIJALCEM
Foto: Profimedia

dobro se setio

DECA GA NISU SLUŠALA, ALI TATA JE NAŠAO NAČIN DA IM DOSKOČI: Podelio svoj TRIK na mrežama, svi umiru od SMEHA i zovu ga GENIJALCEM

Zanimljivosti -

Roditelji većine tinejdžera znaju kako je teško naterati ih da pospreme svoju sobu u kojoj gomilaju odeću, prljave tanjire ili hranu. Sa istim se problemom susreo i tata Čed Mekhant koji je kaže da je svakodnevno decu upozoravao na to da moraju pospremiti za sobom.

Nedavno je na Fejsbuku podelio post koji je oduševio njegove pratioce. Kazao je kako je konačno uspeo da reši problem sa spremanjem, a bilo je dovoljno da kupi pakovanje crnog pirinča, prenosi DailyRecord.

- Dakle, i ja imam decu tinejdžere. Stalno se svađamo oko toga da ne jedu u svojoj sobi i da vraćaju prljavo suđe u kuhinju. Zapretio sam im da će im se useliti miš, a to će dozvati njegove prijatelje u kuću. Umorio sam se ponavljati stalno jedno te isto i odlučio sam ih naučiti lekciju - objašnjava tata.

- Otišao sam u prodavnicu i kupio pakovanje crnog pirinča pa sam zrna posuo po njihovom ormaru, pod krevet, čak sam ih nekoliko dodao i na čaršave. Izgledalo je kao mišji izmet. Prepali su se, i ne moram posebno isticati, ali više nemamo problem sa čišćenjem sobe - objasnio je Čed.

Njegov post na društvenim mrežama su podelili više od 87.000 puta, a zahvalni roditelji ga hvale u komentarima govoreći kako će i sami probati trik. Neki su ga prozvali genijalcem, drugi da je snalažljiv, a većina kaže da je duhovit.

- Pametan roditelj. Odličan posao - komentariše pratilac.

- Kradem ovu ideju, no kakve sam sreće, moji će veroatno hteti da nahrane sirotog miša. Sigurna sam da će sin hteti da ga nahrani - piše korisnica.

- Ovo je genijalno, haha - zaključio je još jedan prijatelj sa Fejsbuka.

crni pirinač
foto: Printscreen/Facebook

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:13

EMINU POGODILA PESMA! DA LI JE POSVEĆENA BIVŠEM? Pevačica pustila HIT da trešti do daske, a na mrežama sumnjaju da je za MUSTAFU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track