VENČANJE NA VISINI OD 6.500 METARA: Trebalo im je 3 DANA da se popnu do VRHA, a ovo je ceremoniju učinilo još POSEBNIJOM! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Cholitas Escaladoras Maya

prelepo

VENČANJE NA VISINI OD 6.500 METARA: Trebalo im je 3 DANA da se popnu do VRHA, a ovo je ceremoniju učinilo još POSEBNIJOM! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Džoni Pačeko i Hajdi Pako izgovorili su sudbonosno "da" na vrhu Iljimani najviše planine u zapadnoj Boliviji, a cela ceremonija je zahtijevala popriličnu pripremu.

venčanje
foto: Printscreen/Youtube/Cholitas Escaladoras Maya

Mladenci su imali ogromnu sreću sa vremenom, jer su sunce i prijatne temperature učinile ceremoniju na vrhu planine još posebnijom.

Cela ceremonija je zahtevala popriličnu pripremu. Mladencima i zvanicama je trebalo tri dana da se popnu na vrh planine od glavnog grada Bolivije La Paza. Nekoliko osoba je imalo zadatak da nosi venčanicu, ukrase i hranu za proslavu što nije bio nimalo lagan zadatak.

Džoni i Hajdi su svoje zavete izgovorili su na visini od 6439 metara nadmorske visine.

- Oboje su sportisti i ljubitelji prirode, kao i ljubitelji planina. Iz tog razloga su odlučili da se venčaju na na vrhu ove planine - rekao je Agustin Gonzales, planinar i mladoženjin kum.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:07

POBEDIO U ZVEZDAMA GRANDA, PA NESTAO SA SCENE U njemu su svi videli Čolinog NASLEDNIKA, a evo šta sada radi Dušan Svilar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track