SRBIN IZ BONDA DVA PUTA PORODIO SUPRUGU: Filmska priča iz ŠVEDSKE! Glumac Vuksan Rovčanin otkrio kako je dobio šestu devojčicu!
Foto: Privatna Arhiva

život piše roman

SRBIN IZ BONDA DVA PUTA PORODIO SUPRUGU: Filmska priča iz ŠVEDSKE! Glumac Vuksan Rovčanin otkrio kako je dobio šestu devojčicu!

Pop kultura -

Vuksan Rovčanin iz Vrbasa, koji trenutno s porodicom živi u Švedskoj, jedan je od retkih muškaraca koji su porodili svoju suprugu, a on je to učinio čak dva puta.

O glumcu koji je bio deo ekipe filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu "Spektra" već smo pisali pre dve godine, kada je Natali u svom domu pomogao da na svet donese Teodoru, a sada se situacija ponovila.

- Suprugu su za svaki slučaj sada smestili u bolnicu nedelju dana pre termina. Ipak, i ovog puta sam bio glavna babica na porođaju. Neko od osoblja nije znao dobro švedski, pa sam pomagao. Za mene sada nije bilo više nikakvih prepreka i nepoznanica. Devojčici smo dali ime Angelina - kroz osmeh priča ponosni otac.

Vuksan Rovčanin
foto: Privatna Arhiva

Vuksan ima čak šest devojčica - Vanesu, Emu, Anastasiju, Isadoru, Teodoru i Angelinu, i ponovio je da više ne priželjkuje sina.

- Srećan sam što imam samo ćerke. Sinovi nisu baš uvek tako dobri. Ne bi smetalo da dobijem još jednu ćerku, jer ako sledeće bude sin, moramo onda još jedno dete da pravimo. Mora sin da ima druga, to jest brata. Ne može sam da se bori sa sestrama - iskren je glumac.

Vukašin je dobio poziv da bude gost na novoj premijeri "Bonda" u Londonu, a jedna stvar ga još samo muči.

- Moja druga supruga je čista Šveđanka. Uzela je našu pravoslavnu veru da bismo se venčali i u crkvi. Želja mi je da dobije i srpsko državljanstvo - zaključuje Rovčanin, koji je trenutno filmsku karijeru ostavio po strani, ali moguće je da ćemo ga opet gledati na velikom platnu.

Prvi s selfi s mamom i malom Angelinom
Prvi s selfi s mamom i malom Angelinomfoto: Privatna Arhiva

LJ. Radanov

Bonus video:

00:28

BIKOVIĆ U BORBI SA NEKADAŠNJIM SVETSKIM PRVAKOM U BOKSU: Glumac naučio nove poteze, a snimci postali HIT na internetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track