OPREZNO! AKO NJIH VOLITE MOŽETE SE OPEĆI: Ovi horoskopski znaci uvek biraju PRIJATELJE pre velike LJUBAVI!
Foto: Profimedia

astrologija

OPREZNO! AKO NJIH VOLITE MOŽETE SE OPEĆI: Ovi horoskopski znaci uvek biraju PRIJATELJE pre velike LJUBAVI!

Zanimljivosti -

Porodica, partner, prijatelji: prioriteti za najvažnije osobe u životu postavljaju se različito za svakoga. Ako se pitaju astrolozi, za ova tri horoskopska znaka vredi sljedeće: veza može trajati i samo kratko, dok pravo prijateljstvo traje celi život. Stoga će im uvek biti draži krug prijatelja od velike ljubavi.

Prijatelji
foto: Profimedia

Strelac

Pustolovni Strelac voli svoju slobodu i ništa mu nije mrskije od osećaja da je ograničen, vezan. Međutim, to je često slučaj, a posebno u ljubavnoj vezi, stoga se ovaj vatreni znak radije odlučuje "protiv" partnera te mnogo više voli prijateljske odnose. Kod Strelca ljubav obično dobije priliku samo ako voljena osoba razmišlja jednako koliko i sam Strelac, a veza je raznolika i puna doživljaja.

Strelac
foto: Profimedia

Vaga

Kako bi uvek imala sklad i ravnotežu u svom svakodnevnom životu, Vagi treba raznolik krug ljudi. Ovom vazdušnom znaku nije dovoljna tek jedna voljena osoba kako bi dugoročno bila srećna. Ako treba birati između partnera i prijatelja, Vaga bi gotovo uvek radije volela svoj krug prijatelja. Kako bi imala dugotrajnu vezu s ovim horoskopskim znakom, najbolje se odmah upoznati s njenim prijateljima - i sprijateljiti se s njima.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Vodolija

Vodolija zapravo ne želi birati između svojih prijatelja i ljubavi, jer za njega svi njegovi najmiliji imaju isti visoki prioritet. Međutim, ako se ovaj vazdušni znak, koji voli slobodu, oseća previše ograničen u vezi ili mu je dosadno, pre ili kasnije će se odreći partnera. Uostalom, prijateljstva su manje komplikovana i manje obvezujuća od veze – ali, ovaj horoskopski znak zna da ga prijatelji prihvataju takvog kakav jest i uvek su uz njega.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Miss7)

Bonus video:

01:09

BLAGO ANGLINI, ZNALA SE UDATI: Evo šta radi Miki Đuričić dan posle SVADBE dok mu žena i ćerka spavaju! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track