CRTAĆ KOJI JE ULEPŠAO NAŠE DETINJSTVO! Pravi udar nostalgije: Čudesna šuma napunila 35 godina, a njene poruke su i dalje MOĆNE!
Foto: Printscreen/Youtube

ANKETA

CRTAĆ KOJI JE ULEPŠAO NAŠE DETINJSTVO! Pravi udar nostalgije: Čudesna šuma napunila 35 godina, a njene poruke su i dalje MOĆNE!

Zanimljivosti -

Svi pamtimo čuveni animirani film "Čudesna šuma", koji je zabavljao generacije i generacije dece na ovim prostorima.

U Čudesnoj šumi dobro pobeđuje zlo, važno je da se poštuje priroda i poštuju stariji, a na kraju dobrota uvek pobeđuje, ovo su osnovne ljudske vrednosti kojima nas je ovaj film učio.

“Čudesna šuma“, snimljena je 1986. godine u saradnji američke firme “Fantazi forst“ i “Kroacije film“. Ovaj crtani film je i dalje veoma popularan i cenjen film u zemljama bivše Jugoslavije zbog kvalitetne animacije, bajkovite priče, ljupkih likova i vesilih pesmica.

Čudesna šuma je mesto puno životinja koje štiti čarobni hrast, pružajući zaštitu svakome ko se skloni ispod njega.

Jednog dana, u šumu dolazi slikar Paleta i zaspi ispod tog hrasta. Kad se probudio shvatio je da ima moć govora sa životinjama odnosno nemušti jezik i shvatio da svojim kistom stvara magiju.

Ubrzo upoznaje i stanovnike šume, dabra Oštrozuba, medveda Mate, lisicu Lili i ježeve Do, Re i Mi. Zli Kaktus Car nije zadovoljan dolaskom slikara u šumu i na sve načine pokušava da ga uništi, ali na kraju dobro pobeđuje zlo, a Kaktus Car je čak i procvetao.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:07

MARIĆ JE I RANIJE DOLAZIO KOD JELENE! Napravio fotku ispred zgrade starije devojke koja ga je ODALA, a ona nam ZALUPILA VRATA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track