4 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJU VELIKA LJUBAV I SREĆA OVE JESENI: Srodna duša je iza ćoška, a posao će biti NIKAD BOLJI!
Foto: Profimedia

astrologija

4 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJU VELIKA LJUBAV I SREĆA OVE JESENI: Srodna duša je iza ćoška, a posao će biti NIKAD BOLJI!

Zanimljivosti -

Njih ove jeseni očekuje velike sreća - kako u ljubavi tako i na polju posla. Neki će imati priliku da upoznaju srodnu dušu, dok će neki postići uspeh u poslovnim projektima.

lišće, kišobran, srećna, žena, oktobar, jesen
foto: Profimedia

1. Devica

Devica će od svemira dobiti neverovatan šarm što će joj pomoći da očara i tako stekne nova prijateljstva. U poslovnom svetu i poslovnim projektima očekuje je uspeh. Takođe, mnogi predstavnici ovog znaka Zodijaka mogli bi pronaći srodnu dušu. Ljubav će ovom zemljanom znaku doneti energiju, sreću i samopouzdanje.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

2. Strelac

Oni će isijavati energiju i motivaciju koja će im pomoći da postignu sve što žele. Tokom jeseni, predstavnici ovog znaka, biće vrlo ambiciozni i posvetiće se poslu. Osim toga, očekuje ih i bogatstvo u materijalnom svetu.

Strelci će u septembru biti pozvani na vrlo važan događaj na kom će i prisustvovati, gde će upoznati jako zanimljive ljude, a jedan od tih biće i njihova srodna duša.

Najuspešniji meseci za ovaj znak biće oktobar i novembar.

Strelac
foto: Profimedia

3. Jarac

Ovaj znak zaista čeka uspešna i srećna jesen, kako u poslovnom svetu tako i u ljubavnom. Prema predviđanjima astrologa, njima će sve ići kao po planu. Neki će moći pratiti svoj životni poziv i biće srećni nakon što dobiju priznanje od drugih ljudi.

Takođe, neki će imati priliku započeti nove strastvene veze.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

4. Vodolija

Vodolije očekuje mnogo na poslovnom polju. One će postići veliki uspeh pa će znatno poboljšati svoje finansijsko stanje. Međutim, u oktobru i novembru treba da budu na oprezu - mogli bi dobiti ne toliko dobar poslovni predlog.

U ljubavi se sve počinje menjati na bolje, povećava se bliskost, a neće manjkati ni strasti.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

03:47

OBUKLA NAJKRAĆU HALJINU NA SVETU! Glumica koju svi OBOŽAVAMO važi za vlasnicu NAJDUŽIH NOGU! U programu uživo PUCA od SEKSIPILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track