DANAS JE 10. 10, SAVRŠENA PRILIKA ZA NOVI POČETAK: Evo zašto je OVAJ DAN idealan za ONE koji žele da ZABLISTAJU na svim poljima!
Foto: Profimedia

NUMEROLOGIJA

DANAS JE 10. 10, SAVRŠENA PRILIKA ZA NOVI POČETAK: Evo zašto je OVAJ DAN idealan za ONE koji žele da ZABLISTAJU na svim poljima!

Zanimljivosti -

Deseti dan desetog meseca oslobađa snažnu energiju koja nas podstiče da krenemo u novom smeru i izgradimo život kakav želimo

Deseti dan desetog meseca od nas traži da se posvetimo misiji novog rođenja sebe i svog života. Imamo priliku za "novo ja", novi početak.

"Sad ulazimo u akcijsku fazu ciklusa i to će se nastaviti i u ostatku godine", kaže astrološkinja Tanaz Čab, ističući spiritualnu važnost tog datuma. U narednim mesecima ćemo imati priliku da izgradimo novi život, da na praznom platnu naslikamo sliku kakvu želimo.

10. oktobar
foto: Profimedia

"U numerologiji, 10 je moćan broj koji označava celovitost. On označava vreme kad je sve u ravnoteži i točak može da počne da se okreće u novom smeru", objašnjava astrološkinja.

Deset je i moćan manifestacijski broj koji nam može da pomogne da ostvarite snove. Ta vibracija 10. oktobra je udvostručena, čineći taj dan izuzetnim za manifestovanje.

Vodite se time kako želite da se vaš život oseća i jednostavno napravite male korake u smeru koji vam daje dobar osećaj, savetuje astrološkinja. To je najbolji način da se otvorite toj moćnoj vibraciji koja donosi novine, prenosi "Sensa.hr".

10. oktobar
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track