ZLATNI BIFTEK NAPAĆUJE 1.700 €, A EVO KOLIKO PLAĆA KUVARE NA SAT Turski kuvar dao OGLAS i izazvao BES mušterija! ČIST BEZOBRAZLUK
Foto: Printscreen/Instagram

bruka

ZLATNI BIFTEK NAPAĆUJE 1.700 €, A EVO KOLIKO PLAĆA KUVARE NA SAT Turski kuvar dao OGLAS i izazvao BES mušterija! ČIST BEZOBRAZLUK

Zanimljivosti -

dao

Londonski restoran kuvara Nusreta Gokče (38), poznatijeg kao Salt Bae, traži kuvara, a plata koju nudi razljutila je mnoge.

Naime, nakon što je korisnik Snepčeta objavio račun na kojem se vidi da je za specijalitet Golden Giant Tomahawka morao izdvojiti čak 1.700 evra, što je skoro 82.000 dinara, na stranicama restorana objavljeno je da se traži kuvar.

Salt Bae u oglasu je naveo kako će kuvar koji dobije posao u njegovom restoranu biti plaćen 14 evra po satu plus bakšiš. Satnica koju je naveo jednaka je ceni pire krompira ili slatkog kukuruza koji se može naručiti u restoranu.

- Restoran nudi vrlo konkurentnu platu i izvrsne mogućnosti za razvoj svetske karijere - piše u oglasu.

turski kuvar
foto: Printscreen/Instagram

Njegova ponuda ubrzo je osvanula i na Tviteru. Neki smatraju da je to sasvim solidna plata jer su bakšiši u restoranu i više nego dobri, dok drugi kažu kako su preterali sa cenama hrane koju nude kao i da su zbog toga kuvaru mogli da ponude i mnogo više.

- Ne razumem kako i dalje može toliko da naplaćuje hranu; Kuvaru bi bilo bolje da ga plaćaju u pire krompiru; Takav način plaćanja nema smisla; Ko zna kako se dele napojnice na kraju. Mislim da se to ne isplati; Jednostavno ne radite za Salt Bae - pisali su korisnici Tvitera.

- Jeftinije je otputovati avionom u Tursku i u tamošnjem restoranu Salta Baea jesti nego posjtiti restoran u Londonu - komentar je jednog korisnika.

Salt Baea na Instagramu prati više od 39,8 miliona ljudi. Vlasnik je 17 restorana, a njegov neobičan način soljenja mesa postao je hit na društvenim mrežama u 2017. godini. Zahvaljujući viralnom videu turski mesar postao je planetarno popularan.

Podsjetimo, delicije Nusreta Gökçea nedavno su probali Vedran Ćorluka (35) sa suprugom Franko Batelić (29) uz društvo prijatelja Matea Kovačića (27) i supruge Izabel (28).

Franka je objavila video u kojem je kuhar impresionirao bivšeg nogometaša do te mjere da je ostao bez riječi. Samo je promatrao kako Turčin s puno ljubavi i znanja priprema glavno jelo.

kurir.rs

Bonus video:

05:06

ZDRAVA HRANA NIJE BLJUTAVA I NEUKUSNA! Manekenski kuvar Danijele Boračeve ostavlja bez daha: Poznati obožavaju OVE recepte! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track