NA ROĐENJU JE IMALA 3 KG, SADA IMA 14 MESECI I NOSI VELIČINU TROGODIŠNJE DEVOJČICE: Kažu mi da sam loša majka, a njoj da je DEBELA
Foto: Printscreen/Tik Tok

A SA NJOM JE SVE U REDU

NA ROĐENJU JE IMALA 3 KG, SADA IMA 14 MESECI I NOSI VELIČINU TROGODIŠNJE DEVOJČICE: Kažu mi da sam loša majka, a njoj da je DEBELA

Žena -

Mlada influenserka Kajla na svom TikTok nalogu često objavljuje video snimke sa ćerkicom koja ima samo 14 meseci, ali je iznenađujuće krupna za svoj uzrast.

Kajla je ćerku rodila sa 17 godina, a kako je sama istakla, od detinjstva je bila mršava i niska i da se čak ni u trudnoći nije ugojila, pa je pretpostavljala da će njena beba naslediti sitnu građu. I zaista, kada se tek rodila njena ćerkica Džordan težila je 3 kilograma i 300 grama.

Kajla
foto: Printscreen/Tik Tok

No, danas, 14 meseci kasnije ova slatka devojčica je neočekivano porasla, a već nosi garderobu koja odgovara trogodišnjakinjama.

"Mislila sam da će moja beba biti super sitna kao što sam i ja bila tokom trudnoće", napisala je Kajla u svom videu koji je postao viralan, a potom je pokazala i kako u realnosti ova devojčica izgleda!

@thatmomkayla

Seriously thank you guys so much for 25k ? I love each & every one of you!! ##teenmom

♬ original sound - Saucy Santana

Prizor je iznenadio sve pratioce - Džordan je prilično krupna, posebno u poređenju sa svojom majkom koja je visoka svega 157 centimetara i ima 50 kilograma.

"U porodici njenog oca su svi visoki i veliki, tako da je ona, očigledno, povukla na njih", rekla je ova 18-godišnjakinja.

Kajla
foto: Printscreen/Tik Tok

Ubrzo nakon što je podelila ovaj snimak, Kajla je počela da dobija na hiljade komentara da je "loša majka" i da njena beba ima očit višak kilograma. No, ona je rekla da nije zabrinuta i da je dobila stručno mišljenje da je sa devojčicom sve u redu, te da pravilno raste.

@thatmomkayla

Reply to @rmw1991 I would never continue doing anything that would harm her health or put her at risk ❤️ ##teenmom ##toddler

♬ crzy - Aira Casim ?

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:54

MODERNE MAME TREBA DA RADE, ŽIVIMO U 21. VEKU! Nikolija nastupila pred publikom i POTKAČILA DOMAĆICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track