NAMESTIO SAM PENIS U PANTALONAMA, VISIO MI JE DO POLA BUTINA: Džoni je dug čak 35 CM, a svi misle da nosi EKSPLOZIV u gaćama
Foto: Profimedia

strašno

NAMESTIO SAM PENIS U PANTALONAMA, VISIO MI JE DO POLA BUTINA: Džoni je dug čak 35 CM, a svi misle da nosi EKSPLOZIV u gaćama

Zanimljivosti -

Džona Falkon iz Njujorka ima penis od 35 centimetara kad je u erekciji - i kaže da su ga njegove velike genitalije u prošlosti dovele u nezgodnu situaciju.

Muškarac koji tvrdi da ima najveći penis na svetu otkrio je kako ga je zaustavilo obezbeđenje na aerodromu zbog straha da je izbočina na nogavici bilo neko oružje.

Naime, glumac je bio na aerodromu San Francisko 2012. godine kad je obezbeđenje postalo sumnjičavo - strahujući da bi mogao nešto da nosi u pantalonama.

- Namestio sam penis prema dole u pantalonama, visio mi je do pola butina - rekao je Džona za Jam Press.

- Te nove mašine koje pokazuju sve podstakli su ih da me pitaju šta imam u pantalonama.

Džona Falkon
foto: Profimedia

- Objasnio sam da je to jednostavno moj penis. Privatno su me proverili tako što su mi stavili prah na ruke što mislim da otkriva da li sam bio u dodiru sa eksplozivom. Tada su mi rekli da je sve u redu i da sam slobodan - ispričao je.

- To je nešto što mi se ponekad događa. To je za mene životna činjenica - izjavio je.

Džona Falkon
foto: Profimedia

Džona je već ranije punio medijske naslovnice nakon što je bezobrazno usporedio svoj polovni organ s krastavcem. Ponudivši fizičku demonstraciju na Instagramu, podelio je fotografiju krastavca u ruci i uz nju napisao: 'Malo sam duži i puno, puno deblji'.

- Samo sam podelio sliku kako bih se zabavio. Ne pokušavam da se takmičim - samo volim kad mogu nasmijati i zabaviti ljude - objasnio je.

Džona Falkon
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

03:24

KARLEUŠI SE OVO NEĆE DOPASTI! ĐORĐE DAVID ODUŠEVLJEN CECOM: Ona je velika zvezda i LAVČINA koja ne boluje od dečijih bolesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja