SIN (3) SPASAO MAJCI ŽIVOT! Ona se onesvestila, a mališan upotrebio trik iz crtaća i HITNA odmah stigla!
Foto: Profimedia

TAČNO NA VREME

SIN (3) SPASAO MAJCI ŽIVOT! Ona se onesvestila, a mališan upotrebio trik iz crtaća i HITNA odmah stigla!

Zanimljivosti -

Dečak (3) pozvao je 999 (službeni telefonski broj za hitne slučajeve u Engleskoj) koristeći ono što je naučio iz crtanog filma koji je gledao na Jutjubu i spasio je svoju mamu.

Tomas Bofi pustio je policajce u kuću nakon što se njegova majka Kajle Bofi (33) onesvestila i pala niz stepenice, piše "The Sun".

"Mama se ne može probuditi", kazao je operaterki kad je ukucao broj na telefonu. Hitna pomoć ubrzo je stigla, a hrabri Tomas policajcima i bolničarima otključao je vrata kuće.

hrana, porodica, majka i sin
foto: Profimedia

Kajle je pri padu povredila koleno, članak, rame i kuk, a nakon izlaska iz bolnice oporavlja se uz svog malog superheroja.

"Izuzetno sam ponosna na njega. Neverovatno je da je znao šta treba učiniti i što se nije uplašio", kazala je žena koja je pala nakon što ju je stomak boleo od povećane kile i povećane slezene.

Iz policije su rekli da je operaterka na telefonu Morgan dobro postupila jer je smirila dečaka pa je dobila sve potrebne informacije.

"Robocar Poli" je animirana priča o policijskom automobilu, vozilu hitne pomoći i vatrogasnom vozilu te prikazuje kako reagovati u hitnim slučajevima, čime se dečak poslužio.

majka i sin, porodica, beba, dete
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/TheSun

Bonus video:

06:49

JAGODINAC BESPLATNO PREVOZI SUGRAĐANE U BOLNICU I HITNU: Zna kako je kada se nema za taksi i autobusku kartu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track