TO SE ZOVE UŽIVANCIJA! Dve mačke uhvaćene u urnebesnoj SCENI, niko nije ostao ravnodušan! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Reddit

duše

TO SE ZOVE UŽIVANCIJA! Dve mačke uhvaćene u urnebesnoj SCENI, niko nije ostao ravnodušan! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Dve mace sa snimka zaista znaju zašto žive i kako da uživaju u životu. Dok jedna stoji na klupi, druga je masira, a ta scena je oduševila i nasmejala korisnike društvenih mreža.

Inače, mačka ne zahteva istu količinu pažnje koliko pas, dokle god joj obezbeđujete dovoljno hrane mačka uglavnom može sama. Zbog toga što se o njoj ne morate preterano mnogo brinuti ukoliko maštate da nabavite mačku bezbrižni ste.

Što se tiče horoskopskih znakova, evo koji znaci obožavaju mačke.

Ribe su prve na spisku! Ponekad komplikovane i zatvorene, Ribe uživaju u društvu bića koje ne zahteva preterano "održavanja". Mački će dati hranu, paziti je i maziti, i uživati u tišini s njom. Ribe su, kao i Blizanci, znak koji će razmaziti svog četvoronožnog ljubimca.

ljubitelj životinja, mačka
foto: Profimedia

Jarac, kojem vlada Saturn, sledeći je idealni vlasnik mačke. Ovom ponekad uštogljenom znaku savršeno odgovara da mora da dokazuje mački da je vredan njene pažnje! Mačka čiji je vlasnik Jarac se uvek oseća kao kraljica univerzuma.

Vodolija je otvorenog uma, puna mašte i snova, i ponekad joj je teško da se složi s ljudima. Pas bi joj zahtevao previše pažnje zbog čega je mačka savršeni ljubimac za nju. Očekujte od Vodolije da ima najlepšu (ili najčudniju) mačku koju ste ikada videli.

Mačka
foto: Shutterstock/kormakova1

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:17

SOFIJA MILOŠEVIĆ U BIKINIJU U 6. MESECU TRUDNOĆE: Manekenka pokazala izvajano telo, ali i trudnički stomačić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja