ISPOVEST MLADIĆA (19) O SEKSUALNOM ZLOSTAVLJANJU ŠOKIRALA SVET: Žene me hvataju za zadnjicu i polni organ! Svi žele NJEGOV POSAO
Foto: Printskrin/Instagram

haos na mrežama

ISPOVEST MLADIĆA (19) O SEKSUALNOM ZLOSTAVLJANJU ŠOKIRALA SVET: Žene me hvataju za zadnjicu i polni organ! Svi žele NJEGOV POSAO

Zanimljivosti -

Član obezbeđenja jednog kluba u Velikoj Britaniji snimio je klip na TikToku u kom je otvorio dušu i ispričao šta sve doživljava od žena na poslu, te otkrio da ga za jednu noć i do 10 žena opipa u prolazu.

Čarli Džir
foto: Printskrin/Instagram

Čarli Džir (19) kaže da ga pijane žene redovno hvataju za zadnjicu i poli organ dok pokušava da radi svoj posao, a jedna žena ga je čak upitala "Koga briga za seksualni napad?" nakon što ju je izbacio.

Student ekonomije kaže da je objavom na TikToku želeo da započne razgovor o radu u ovoj industriji.

"Toliko momaka i devojaka je seksualno zlostavljano radeći na vratima, a mislim da se o tome uopšte ne govori. Rečeno mi je, kada sam ušao u industriju, da bi se to moglo dogoditi, ali nisam imao pojma da će biti tako redovno”, rekao je Čarli.

Mladić kaže da se ovim poslom bavio samo poslednjih godinu dana i da za je to vreme je bilo bezbroj situacija gde su mu žene prilazile i pokušavale da mu otkopčaju odeću ili da ga "zgrabe".

"Ne osećam se kao žrtva jer kada se bavite obezbeđenjem imate neku vrstu kontrole nad situacijom. Imate ljude koji rade sa vama, na vama su kamere. Ako me žena zgrabi, osećam se dovoljno snažno da je skinem sa sebe, zbog čega se osećam manje kao žrtva", objašnjava Čarli, ali podseća da mu ipak smeta kada ga dodiruju.

@charliejeer

Reply to @carriepatersonxx not claiming I’m some victim or anything like that FYI ##secuirty ##doorman ##clubbing ##SA

♬ original sound - Charlie Jeer

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

03:45

NAVALA NA RIJALITI BAR! Hiljade ljudi na audiciji USKORO NAJVEI SPEKTAKL U REGIONU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track